The Shield – un serial excelent

Azi vreau să vă povestesc despre “The Shield“, probabil unul dintre cele mai frumoase seriale polițiste. Povestea se învârte în jurul unei secții de poliție, numită Hambarul. Avem de-a face cu polițiști stradali, vreo 2-3 detectivi, precum și de “Echipa de Șoc”, formată din Vic Mackey, Shane Vendrell, Curtis Lemanski și Ronnie Gardocki. “Echipa de Șoc” este echipa care se ocupă de droguri și bandele din Los angeles.
Sunt polițiști duri, violenți și… murdari.

Murdari în sensul de corupți. Vic și Shane sunt întotdeauna implicați în ceva nasol. Lem era compasul moral al echipei, iar Ronnie de multe ori era prins în joc fără să vrea. Aceștia ascundeau droguri din capturi mari, pasându-le apoi unor altor bande, pentru distribuție și profit. Căpitanul Aceveda miroase că echipa e implicată în destule rahaturi, așa că-l include în echipă pe Terry Crowley, care avea de raportat orice ilegalitate din echipă direct acestuia.
Vic însă se prinde de figură și împreună cu credinciosul său lacheu, Shane, pun la cale uciderea lui Terry. Acesta moare împușcat de Vic, cu arma unui traficant de droguri, ucis în schimbul de focuri. Lem și Ronnie erau în altă parte a casei și nu au văzut ce s-a întâmplat.
De aici începe serialul. Căpitanul încerca să-l înfunde pe Vic, însă acesta se fofila de fiecare dată, cu ajutorul echipei, care, de multe ori nu știa ce măgării făcea acesta împreună cu Shane.

Este un serial excelent, de 89 de episoade, pe care vi-l recomand cu căldură.

the-shield

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Spatzle cu spanac

Cum trebe musai ca gogu să dea de mine pe prima pagină, ideal ar fi să mă găsească pe prima...

Tipuri de camere de supraveghere video

In domeniu securitatii si al supravgherii video s-a evoluat foarte mult in ultima vreme. Astazi, avem la dispozitie o arie...

Am început să văd filme vechi

De ceva timp m-am pus pe urmărit filme vechi. Atât românești, cât și străine. Și pentru asta am să le...

Close