The walking dead sezonul 5 – episod final

Am vizionat ultimul episod din The Walking Dead. Ultimul episod din sezonul 5 adică. Așadar, până în octombrie, ne luăm gândul de la zombie. Poate doar dacă apare Episodul 3 din jocul The Walking Dead. Abia aștept să văd ce va face Clementine singură cu copila. Da, așa am jucat eu, astfel încât l-am împușcat pe bărbos, apoi m-am despărțit de tipa aia iritantă. Mă rog, voi reveni pe acest subiect.

În serial, totul se termină relativ bine. Daryl și Aaron sunt prinși într-o ambuscadă de “mușcători“, apoi sunt salvaâți în ultimul moment de Morgan. Morgan e tipul căruia Rick i-a lăsat o stație Walkie-Talkie în sezonul 1. Tipul era cu fiul lui, rămăseseră singuri în oraș. Apoi apare iar în sezonul 3 parcă, singur, după ce fiul i se transformase. Acum, rămâne de văzut ce va fi în sezonul 6.

Glen e rănit la umăr de lașul care-a dus la uciderea lui Noah, iar Abraham și Eugene cad la pace. Apoi și Glen face pace cu lașul ce-l lăsare rănit în pădure, atacat de mușcători.

Popa ăla cu mare dorință de moarte reușește, mai mult fără să vrea, să mai ucidă un “mușcător“, apoi lasă poarta deschisă în complex. Rick observă după un timp poarta deschisă și pornește în căutarea umblătorilor ce pătrunseseră înăuntru. Și-n timp ce tot “sfatul bătrânilor” discuta ieșirea lui Rick asupra chirurgului ce-și bătea soția, eroul nostru le trântește la picioare un mușcător ucis.
– Poarta era deschisă. Mușcătorii au intrat înăuntru, nu se știe exact câți sunt.
– L-am lăsat pe popă la poartă, mă duc îndărăt!

Atunci apare chirurgul c-o falcă în cer și una în pământ, c-o sabie în mână, să se năpustească asupra lui Rick. Soțul Deannei îi iese în cale, iar nenorocitul îi taie gâtița.

Deanna se uită la Rick, ce stătea cu pistolul în mână.
– Fă-o!

Atât i-a spus, Rick împușcând ceva. Aici încă nu se știe pe cine împușcase el. Însă, cum Deanna stătea asupra soțului ce zăcea cu gâtul tăiat, într-o baltă de sânge, iar polițistul s-a întors apoi a tras, am presupus c-a tras în chirurgul care era imobilizat la pămând de câțiva oameni.
Exact după focul de armă, se deschide o poartă în cadrul căreia apar Daryl, Aaron și Morgan, care schimbă un rând de priviri prietenoase cu Rick.

Va urma în octombrie.

P.S. Nu mi-am încărcat memoria cu numele tuturor personajelor secundare. soțul Deannei, chirurgul, lașul care se bate cu glen etc. Presupun că nici ăștia n-o vor mai duce-o mult.
walking dead

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
cursuri engleza copii
5 moduri in care iti poti ajuta copilul sa invete mai usor engleza

Foarte multi copii incep sa studieze limba engleza inca de la gradinita, iar parintii se straduiesc sa ii ajute sa...

Nuditate și pornografie, marș de pe youtube!

Un filmuleț pe care l-am urcat pe youtube a fost scos din cauză că încăla regulile lor privind nuditatea și...

Să dăm camerelor un farmec aparte

Uneori, când ne plictisim de același decor pe care îl are o cameră începem să ne gândim să mai schimbăm...

Close