Ti-ai scapat telefonul in apa? Iata o solutie

De cand folosesc telefoanele mobile mi-e frica de doua lucruri: sa nu le scap din mana si sa le sparg si sa nu le scap in apa.

Imi amintesc perfect ca primul meu telefon s-a stricat deoarece l-am scapat pe scari. Inca functiona el cumva, dar nu in totalitate. Pe atunci nu erau huse pentru telefon cum sunt acum, huse care sa le protejeze de eventuale socuri.

sticla-securizata

Acum, gasim atat in magazinele online, cat si in cele offline o multime de modele de huse. Telefonul pe care il am e un OnePlus X. E un telefon la care tin foarte mult. Dupa ce am cumparat telefonul, primul lucru pe care l-am facut a fost sa caut o husa OnePlus X. Astfel am dat de site-ul catmobile.ro, un site cu o multime de modele de huse OnePlus X. Am cumparat o husa din TPU, turcoaz, o husa care imi protejeaza suficient de mult telefonul. Spun suficient, deoarece nu imi protejeaza si ecranul. Insa, problema aceasta am rezolvat-o cu ajutorul unei folii de sticla pe care am cumparat-o tot de la Catmobile. Pe husa am dat doar 24,99 lei, iar pe folie, nu mai stiu exact. Oricum, toate preturile le ai afisate pe site-ul catmobile.ro.

Insa, mi s-au stricat doua telefoane si pentru ca le-am scapat in apa. Sunt o persoana destul de neatenta si recunosc acest lucru. Si, cred ca stricam si mai multe in acest fel, daca nu aflam de o metoda cu ajutorul careia sa imi salvez telefonul.

Cand se intampla sa imi scap telefonul in apa, primul lucru pe care il fac este sa il inchid si sa scot din el cardul, cartela, bateria (daca este detasabila), etc. Apoi, il sterg bine cu o carpa care absoarbe apa si il introduc intr-o punga plina cu orez. Il las in punga respectiva timp de 48 de ore, dupa care il deschid. De cand am aflat de aceasta metoda mi-am salvat telefonul de 2 ori. Dar, mi-am dat seama la timp ca l-am scapat in apa si am reactionat rapid.

Insa, nu iti pot garanta ca va functiona si la tine, fapt pentru care, daca dupa 48 de ore telefonul nu se deschide, du-l in service.

Protectia pentru socuri poate fi oferita de o husa potrivita si rezistenta de la catmobile.ro. Cu apa insa, e mai greu. Planuiesc oricum sa imi cumpar un telefon rezistent la apa.

husa-asus

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
ÎNCHISOAREA-I, ÎNCHISOARE SAU LĂCAŞ DE RECICLARE (RECALIFICARE)?!

Trebuie să va mărturisesc un adevăr. Un adevăr, confirmat şi reconfirmat de practică, de tot ce s-a întâmplat şi se...

Dacă toți preoții ar fi așa…

Vă spun eu că dacă toți "popii" ar predica așa cum o face părintele Calistrat de la Mânăstirea Vlădiceni, judetul...

10 invenții accidentale care au schimbat lumea!

Nu de puține ori s-a întâmplat ca, dintr-o eroare umană, sau din cauza unui accident, să se "nască" unele dintre...

Close