Tie ce iti place sa mananci?

Mancarea este foarte importanta, deoarece cateodata poate sa aduca doi oameni mai aproape sau sa ii faca sa se certe. In cazul meu am avut doar experiente fericite, deoarece atat mie, cat si prietenilor mei ne place pizza, hamburgerii si tot ce tine de acest domeniu.

Cele mai bune comenzi la pizza le faci la Presto Pizza, locul care ofera de fiecare data pizza moale, calda si gustoasa, la un pret avantajos. Aceasta pizzerie nu se specializeaza doar pe pizza, ci si in materie de paste, burgeri si sosuri.

Chiar daca pizza s-a “nascut” in Italia, acest preparat a vazut o evolutie oriunde s-a dus. In Romania, consumatorii prefera ca pizza lor sa aiba de toate, la fel ca shaorma, insa ca preparatele sa fie proaspete. Pizza Presto respecta reteta de aluat italieneasca, insa adapteaza topping-urile de pizza astel incat sa fie pe placul bucurestenilor.

Reteta este de succes, deoarece nu exista student in Bucuresti care sa nu cunoasca acest nume atunci cand face comanda la pizza. Presto Pizza este un simbol al mancarii bune livrate rapid la un pret avantajos.

Chiar daca crezi ca ai incercat toata gama lor de pizza si doresti altceva, poti oricand sa incercerci meniul cu paste, autentice italienesti, sau meniul cu burger sau cheeseburger. Indiferent ce vei alege, Presto Pizza se asigura ca va servi intotdeauna clientului un preparat delicios si proaspat, la un pret fara concurenta.

Meniul meu preferat de la Presto Pizza este cel cu Chilli cheeseburger de pui, deoarece cheeseburger-ul contine pui, branza cheddar, salata iceberg, jalapeno, rosii, ceapa, castraveti murati, dressing, plus o portie de cartofi prajiti, sos  si o bautura racoritoare la alegere.

Nu ai cum sa dai gres cu un astfel de meniu, mai ales daca esti in sesiune si nu ai timp sa gatesti. Presto Pizza este alegerea pentru mancare buna.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cercetari efectuate de Goodyear pentru un impact redus asupa mediului

Dintotdeauna, chiar de la infiintare, compania Americana producatoare de anvelope, Goodyear, s-a  concentrat pe crearea de anvelope de inalta performanta....

Primul articol de pe tableta

Intr-in final a Cajuns tablets LA mine. Brb schimb auto correct... ASA, acum e OK. Sper... Nu e. Setata limba...

Acea secundă, a 5-a, i-a făcut pe toți să râdă

Nici n-o mai amintesc pentru ca, sunt convins, toata lumea o stie! "Isprava"-i deja virala pe tot netu'! A cuprins...

Close