Țigara electronică – o soluție?

Majoritatea fumatorilor daca ar putea de azi sa nu mai fumeze ar face cu cea mai mare placere acest pas. Insa nu este niciodata atat de simplu. De multe ori amanam decizia desi la fiecare inceput de an ne promitem “ferm” ca nu vom mai fuma.  Desigur, sunt si cazuri fericite cand unii s-au lasat de fumat foarte usor. Daca iti spui “de azi nu mai fumez”, trebuie sa ai si vointa fiindca nu este atat de usor sa renunti la un viciu precum fumatul. Este un drog la care te gandesti incontinuu cu atat mai mult  atunci cand incerci sa te lasi de el. Pentru a putea insa sa te lasi de fumat trebuie sa treaca o perioada mai lunga si in aceasta perioada poti folosi o tigara electronica. Vei fi mult mai sanatos, nu vei mai inhala acel fum nociv si in plus, o sa economisesti foarte multi bani. Economisesti bani fiindca tigarile electronice nu sunt foarte scumpe, le poti gasi pe www.vapori.ro la niste preturi foarte mici si nu o sa mai fii nevoit sa cumperi zilnic mai multe pachete de tigari care sunt foarte impovaratoare pentru buzunar. In magazinul  de mai sus poti gasi modele standard de diferite puteri si marimi dar si modele premium.  Pentru fumatorii de un pachet/zi  o alegere foarte buna este Mini Evod sau CE5. Pentru fumatorii inraiti se recomanda modelele de putere mare dotate cu acumulatori cu voltaj variabil. Pentru a trece in era electronica prima oara trebuie sa-ti alegi o tigara electronica care sa-ti satisfaca nevoile  si lichidele de reincarcare.  Ulterior vei avea nevoie doar de lichide si rezistente (sau clearomizor).  Consumabilele costa in jur de 40 ron/luna – ceea ce implica o economie de bani substantiala.
blu

Tigara electronica este cea mai buna solutie pentru orice fumator dornic sa se lase de acest viciu. O tigara electronica nu produce acele substante nocive in aer care iti dauneaza atat tie cat si celor din jur. In plus, nu veti mai inhala substante toxice care va pot afecta foarte mult pe viitor. Tigarile obisnuite, iti intoxica  corpul cu peste 4000 de substante nocive din care mai mult de 40 sunt agenti cancerigeni puternici. Nu e deloc bine fiindca acestea vor avea efecte negative asupra corpului pe viitor. Consumand tigari electronice vei avea aceeasi placere ca la cele normale. Aceasta iti asigura si placerea pe care o ai ori de cate ori fumezi, respectiv ticul si latura psihica a fumatului,  dar si latura chimica a dependentei de nicotina. Practic impusti doi iepuri intr-o lovitura si pe parcurs vei reusi sa scapi de viciul care iti face numai rau. Intra pe Vapori.ro si comanda-ti chiar azi o tigara electronica pentru a renunta la fumat.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Berarul – berea neagră

Azi am luat o bere neagră, Stephans Brau Schwarzbier, produsă de Eichbaum, Mannheim, Germania. Am cumpărat-o de la Kaufland. Tot Stephans...

O nouă plimbare cu mașina. Cu video din trafic

Voiam să-mi duc mașina la spălat. Ceva de genul: - Interior/ exterior, boss? Însă n-am reușit. Am dus-o până la...

Să protestăm!

Știm că o zicala sună cam așa "românul s-a născut poet". Mai nou, românul s-a născut protestatar. Așa că hai...

Close