Tipuri de camere de supraveghere video

In domeniu securitatii si al supravgherii video s-a evoluat foarte mult in ultima vreme. Astazi, avem la dispozitie o arie larga de camere video si sisteme de supraveghere video din care putem alege, pentru casa, pentru firme si pentru diverse alte facilitati si locatii. Vom vorbi in continuare de cele mai populare astfel de camere din domeniul supravegherii video.

Dome2Camerele de supraveghere de tip dome
Camerele de supraveghere de tip dome au devenit mult mai populare in ultimii si vin echipate cu tot ce trebuie, de sistem intern de ajustare pe trei axe, lentile varifocal si iluminare infrarosu pentru supraveghere video pe timp de noapte. Unul din motivele pentru care aceste camere de supraveghere video au ajuns foarte populare este ca pot fi montate cu usurinta in interior, la exterior, pe orice tip de perete, oriunde. Un alt plus al acestor camere ar putea fi si faptul ca se incadreaza mult mai bine in orice mediu, devenind mai putin identificabile si pentru tine, mai bune pentru recunoasteri faciale.

Camerele traditionale de supraveghere video
Camerele traditionale de supraveghere video, cum ar fi camerele fixe, sunt fara indoiala cele mai vechi camere de supraveghere video si inca cele mai populare in domeni. Sunt la propriu sute de marimi de lentile valabile pentru aceste camere, fapt ce le face utile pentru supraveghere video in orice domeniu. Mai mult decat atat, avand in vedere ca aceste camere sunt usor de recunoscut, sperie usor orice activitate criminala asa cum ar si trebui.

ptzCamerele PTZ pentru supraveghere video
Camerele PTZ pentru supraveghere video sunt foarte utile pentru cei care vor sa aiba de la distanta posibilitatea de a intoarce, de a indrepta in sus sau in jos si de a face zoom. Asta iti permite sa filmezi cum vrei, in timp ce o actiune are loc.

Camerele ascunse de supraveghere video
Chiar daca incerci sa sperii orice activitate criminala, de multe ori camerele clasice nu sunt de ajuns. Asta se intampla pentru ca aceste camere pot fi acoperite cu spray, li se poate taia cablul etc. Nu la fel poti spune si despre camerele ascunse de supraveghere video, camere despre care numai tu stii.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.