Tipuri de presuri auto pe care le poti alege pentru masina ta

Stim cu totii cat de importante sunt presurile auto pentru masina ta. O protejeaza si pe ea, iti ofera si tie confort, una peste alta nu avem decat cuvinte de lauda pentru aceste accesorii.

 Industria a evoluat si in acest domeniu, motiv pentru care, iata, astazi avem de unde alege la acest capitol: putem cumpara presuri auto dedicate, realizate pe modelul masinii noastre, presuri auto cauciuc sau presuri auto originale.

 Despre fiecare in parte, vom discuta pentru a vedea care sunt beneficiile bucata cu bucata 

  1. Presuri auto dedicate sau personalizate sunt cele facute pe modelul masinii noastre ceea ce ne da siguranta faptului ca se vor potrivi manusa. Acestea sunt putin mai scumpe, asta este de inteles.
  2. Presuri auto din cauciuc sunt perfecte pentru ca retin murdaria, noroiul, apa si pot fi scuturate foarte usor.
  3. Presuri din mocheta sunt, de asemenea, o alta optiune. Sunt ceva mai elegante, insa si mai greu de intretinut. Acest gen de presuri auto au nevoie de soluții speciale pentru a fi curatate.
  4. Presuri cu marginea inalta. Acestea sunt, de asemenea, alegeri pertinente si utile. Acest gen de presuri protejeaza foarte bine, impiedicand alunecarea murdariei pe dedesubtul lui.

După ce am descoperit care sunt tipurile de presuri auto pe care le putem achizitiona pentru masina noastra, gasim util sa spunem si care sunt motivele pentru care ar trebui sa cumparam un astfel de accesoriu.

  1. În primul rand, protejeaza impotriva murdariei. Mancare pe jos, biscuiti, cafea varsata, suc sau ceai, toate acestea sunt in cantitati industriale pe mocheta masinii tale? Uite acesta este motivul pentru care ar trebui sa-ti cumperi presuri auto din cauciuc. Sunt rezistente, nu se pateaza si pot fi curatate foarte usor.
  2. In al doilea rand, impiedica mocheta sa se uzeze. Imagineaza-ti ca vei vrea sa-ti instrainezi masina la un moment dat. Este adevarat ca pretul depinde si de felul in care arata produsul pe care il cumperi, corect? Acelasi lucru este valabil si in cazul masinii, asa ca nu uita, cumpara presuri auto din cauciuc.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Ultimele pregătiri

Sunt nedormit de țâșpe nopți. M-am culcat pe la 6 dimineața de câteva săptămâni încoace. Azi am vrut să fac...

Allview lansează X3 Soul

Allview, brandul autohton de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România lansează smartphone-ul X3 Soul, un terminal care excelează...

Cine ghicește ce e-n poza asta?

Am una nouă pentru voi. Cine ghicește ce este în această poză? Câștigătorul va primi laude binemeritate. Sunt curios, voi...

Close