Top 5 cele mai intalnite greseli cu privire la achizitionarea si intretinerea televizoarelor

Din randul electrocasnicelor cu siguranta televizorul este produsul vedeta. E ceea ce ne ofera bucurie si distractie in clipele petrecute acasa, venite poate dupa o zi epuizanta sau mai grea. Televizorul e de nelipsit din casele tuturor.

Desi este foarte des utilizat, nu mai mereu este ales unul pe masura nevoilor sau intretinut in mod corespunzator. Care sunt cele mai intalnite greseli? Sa vedem:

#1 Dimensiunea nu este cea potrivita

Sa ai un televizor prea mic sau chiar unul prea mare nu este deloc placut. In situatia in care acesta e prea mic iti va fi imposibil sa vezi la cea mai buna calitate imaginile pe care le prezinta, iar pe de alta parte, cand e prea mare devine foarte obositor pentru ochi.

Cel mai important in acest sens e sa se tina cont de distanta de la care va fi urmarit televizorul. Doar asa vei putea sa alegi o diagonala pe masura nevoilor tale si senzatia va fi una deosbita, bucurandu-te cu adevarat de experienta si calitatea imaginilor pe care ti le ofera.

#2 Sunt greu sau imposibil de conectat la alte dispozitive

Este era internetului si gadget-urilor, ceea ce inseamna ca si televizorul trebuie sa se adapteze acestora. Orienteaza-te catre un televizor smart, pe care-l poti conecta foarte usor la telefonul tau, la sursa de internet wi-fi sau la consola de jocuri.

Aceste aspecte se realizeaza cu dificultate sau chiar deloc? Atunci nu fa o astfel de greseala si achizitoneza unul ce respecta aceste cerinte. De preferat e sa te indrepti catre un brand recunoscut pentru performanta si calitate, cum ar fi de exemplu un televizor LG sau poate unul Samsung. Alegerea este strict a ta, insa daca vei alege unul dintre acestea ai toata increderea ca vei avea parte de ceva calitativ.

Vrei sa vezi si o oferta ceva mai bogata de televizoare? Analizeaza ceea ce ofera un magazin online de specialitate, precum demax.ro; vei fi impresionat si atras de ofertele existente.

#3 Rezolutia este una slaba

Toti ne dorim sa urmarim un film la cea mai buna calitate, iar fara o rezolutie pe masura iti va fi imposibil sa apreciezi cu adevarat cadrele pe care le-ai asteptat cu nerabdare sau pe care doreai sa le revezi.

Indreapta-te catre un televizor cu rezolutie 4K si iti promit ca nu vei ramane dezamagit!

#4 Amplasarea lor este gresita

Daca ai respectat sfaturile prezentate anterior atunci cu siguranta ai facut alegerea perfecta, insa trebuie sa stii de acum si cum sa ai grija de el cat mai atent. O greseala de care trebuie sa te feresti e proasta amplasare.

Evita sa pui un televizor pe o comoda instabila sau sa-l suspenzi undeva unde stii ca nu sta foarte sigur, ori unde poate fi agatat usor. Mai ales daca are o dimensiune sau greutate mai mare aceste aspecte trebuie sa fie tratate cu multa atentie!

#5 Nu sunt curatate cu solutii speciale

Este evident ca o buna intretinere a televizorului prezinta si etapa de curatare, respectiv igienizare a acestuia. In caz contrar, daca nu ai grija de acest aspect, praful se va aduna si va putea afecta functionarea televizorului.

Totodata, e important ca produsele folosite pentru curatenie sa fie special create in acest sens. Cu siguranta nu iti doresti sa vezi ca acestea fac o reactie cu materialul televizorului. Alege cu atentie solutia de igienizare si daca nu ai mai folosit-o, fiind ceva complet nou, incepe sa cureti pe suprafete foarte mici pana esti sigur ca nu afecteaza.

Respecta aceste sfaturi si te vei putea bucura nespus de mult de televizorul achizitionat!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.