Top reclame idioate

Dacă aș face un top al reclamelor idioate văzute/ auzite la TV sau radio, lista ar fi nesfârșită. Cu toate astea, am să prezint 3 reclame care au reușit să mă scoată din sărite.

Locul 3: La Magic FM se face reclamă în draci la Radio ZU.
Am înțeles că fac parte din același conglomerat, că au același patron, însă e cam aiurea să auzi: “Irina X-ulescu prezintă știrile Magic FM, după această pauză publicitară”; ” Vino să-i asculți pe Buzdugan și Morar în fiecare dimineață la Radio ZU”. nu, merci. Dacă voiam să-i ascult, ascultam direct Radio Zu, nu stăteam ca boul pe Magic FM ascultând muzică veche și bună.

Locul 2: Reclama la Word of Tanks.
E difuzată la TV în draci reclama idioată la Word of Tanks. Un gagiu la patru ace e la birou și se joacă pe net un joculeț cu tancuri. Aude că “e ședință în 15 minute“, toți din jurul lui se ridică să plece, numai el stă să tragă acolo în inamicii virtuali. Ba chiar îl vede pe un coleg cu chipiu de general și trese în piept. Se uită la mine. Nu, e doar colegul care-i zice să se grăbească, “toată lumea la ședință în 15 minute“. Tânărul nostru gamer zâmbește, îți pune căștile și continuă jocul.
Ce să înțelegem din reclama asta? “Dă-o dracu de ședință, eu mă joc aicișa, să nu mă cardească ăștia.
Atitudinea asta de miserupist nu mi se pare deloc OK atunci când ești la birou. Ce mesaj trimite reclama asta? “Dă-l dracu’ de job, bagă un joc online“.
– Dar dacă era șef? Se putea juca bine merci!
Dacă era șef nu stătea în pătrățica lui alături de alți 30 de colegi și nu-l trăgea nimeni de mânecă să vină la ședință, ci anunța el sedința.

Locul 1: Mastrelle Flora Plus.
O reclamă scârboasă de-a dreptul este la produsele de vagin. În reclamă spune de cel puțin 3 ori “infecții intime“. Băi, numai reclame la pastile dă chizdă n-ascultasem la radio! Hai, înțeleg să se dea după ora 12 noaptea ori ceva, dar nu zilnic de 2 ori în orice calup publicitar. Asta se 4-5 ori pe zi, cam 10 reclame numai cu infecții intime.

Înțeleg, e foame de bani, însă deja e prea mult!

Comments

comments

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Champions League: Malaga v Panathinaikos

Criza financiara fara precedent la Malaga, acolo unde seicul Qatarului a ales sa plece inaintea sezonului dupa ce la finele...

OARE CAND VA DISPAREA BIROCRATIA DIN ROMANIA?!

"Singurul lucru care ne salvează de birocraţie este ineficienţa; o birocraţie eficientă este cea mai mare ameninţare pentru libertate."(Eugene Joseph McCarthy)...

Adidașii roșii!

Știți acel moment plăcut când ieși cu soția la cumpărături și intră în câteva magazine de haine, unde nu stă mai...

Close