Trăim într-o lume nebună…

Trăim într-o lume nebună, din ce în ce mai nebună, mai puțin umană. Nu pot zice animalică, deoarece, câteodată și animalele sunt mai cu minte decât anumite specimene de “oameni“. De exemplu, ultima nebunie e asta cu banana lipită cu bandă adezivă. Și a fost vândută cu 120.000 de dolari. O banană pe un perete. Ce reprezintă asta? Fix nimic.
lume nebună
La fel cum nu reprezintă nimic un tablou albastru care a fost vândut cu peste 40 milioane de dolari. Da, 40 de milioane. Adică îți cumperi un yaht, un palat, vreo 10 hypermașini și-mi mai rămân destui bani ca s-o duci bine merci tot restul vieții.
lume nebună
Tot la artă intră și Milo Moire, care a pictat niște tablouri cu… savarina din dotare, “fătând” niște ouă pline de coloranți. Artă mă nene, nu e pentru oricine.

Aceeași extraordinară artistă a mers pe stradă cu două cutii puse peste sâni și savarina de mai sus, unde oamenii de pe stradă puteau pune mâna. Și asta artă (NSFW)

Cum naibii de ai putea să dai atâția bani pe niște porcării? Niște unii cu bani, care efectiv nu mai au ce să facă cu avuțiile lor. Și cumpără tot felul de porcării sinistre, pe care niciun om normal nu le poate înțelege.
După părerea unora, cubismul nu trebuia inventat. Da, a fost ceva nou să desenezi femeile cum a făcut-o Picasso în “Domnișoarele din Avignon“, alta e să duci “asta” către idioțism. Nu există cuvântul? Nu-i nimic, îl inventez eu acum. Costă 10.000 de euro. Scoate banu’ la baștanu’

Nu mai știm să apreciem frumosul, normalul. Acum orice e sărit de pe fix e ceea ce trebuie. Am dus-o mult prea departe cu prostiile de genul “corectitudinea politică”. Cea mai mare porcărie e aia când un atlet (bărbat) care se consideră femeie pe interior, participă la concursuri de femei și câștigă. Și toată lumea e-n lacrimi, vai, ce frumos. Aici Barry W. Blaustein ar trebui să facă scandal, deoarece ideea lui din “Concurentul” a fost furată de Rachel McKinnon și alții ca el. Într-o lume normală ăsta nu trebuia lăsat să concureze la femei. Și i s-ar fi luat trofeul deoarece a trișat.
E ca și cum s-ar duce Moroșanu la luptă cu o femeie, că el se consideră femeie. Și-al cafti-o pe aia în ring mai ceva cum și-au luat-o gagicile lui Ștefan Bănică…

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.