TU AI ALEGE CABINA FOTO PENTRU ZIUA NUNTII?

Poate nu stiai despre cabina foto, un accesoriu nou care va deveni atractia petrecerii tale! Desi este un element nou, nu este deloc dificil sa o utilizezi: cabina foto este adusa in locatia precizata de tine si beneficiezi si de asistenta unui coleg de-al nostru!

Exista si mai multe motive pentru care sa optezi pentru cabina foto in ziua nuntii tale:

1. O VARIANTA MODERNA PENTRU INLOCUIREA MARTURIILOR
La orice nunta mergem primim marturii, un gest frumos, o amintire, insa nu toata lumea pastreaza aceste mici daruri oferite de miri. Gratie faptului ca fotografiile facute cu cabina foto sunt oferite instant fac din acestea o varianta utila, moderna si placut de pastrat de catre invitatii tai: o fotografie amuzanta!

2. CEVA DIFERIT
Atunci cand optezi pentru cabina foto in cadrul evenimentului tau, toti vor tine mine acest lucru: o modalitate noua de a face selfie-uri, de data aceasta cu accesorii amuzante, care transforma o fotografie de grup intr-un moment distractiv. Daca alegi cabina foto, cu siguranta nunta ta va fi ceva diferit!

3. FOTOGRAFII PENTRU TOATA LUMEA
Desi in zilele noastre oricine lucreaza cu un fotograf profesionist de nunta pentru fotografiile sale de album, cabina foto nu face decat sa intregeasca partea fotografica si amintirile de la nunta ta. Este simplu si distractiv sa faci poze in cabina foto, iar cei prezenti, de la copii la adulti, o vor indragi din prima clipa. Mai mult, cabina foto ofera cate o copie pentru fiecare dintre cei care se fotografiaza: amintiri pentru toti!

4. FOTOGRAFII DEOSEBITE
Cu siguranta iubim fotografiile clasice de nunta: toti invitatii sunt imbracati festiv, atmosfera de sarbatoare, petrecerea este in toi. Insa cabina foto iti ofera posibilitatea de a avea fotografii deosebite, pe moment. Fotografiile amuzante facute cu ajutorul cabinei foto sunt o amintire de neegalat.

5. MOBILITATE
Pe langa toate avantajele enumerate mai sus, cabina foto este o optiune potrivita pentru orice spatiu, astfel ca oriunde s-ar desfasura petrecerea nuntii tale, cabina foto se incadreaza perfect: cat mai aproape de invitatii tai!

Ultimii ani au venit cu descoperiri si gadget-uri in materie de fotografie accesibile oricui, insa cabina foto pentru evenimentul tau nu poate decat sa completeze albumele foto profesioniste, fotografiile facute cu smartphone-urile tale si ale invitatilor; cabina foto este un accesoriu inedit, care adauga culoare petrecerii tale de nunta.

Tu vei opta pentru cabina foto pentru petrecerea nuntii tale?

Articol http://photobooth-corner.ro/

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.