Ultimele pregătiri

Sunt nedormit de țâșpe nopți. M-am culcat pe la 6 dimineața de câteva săptămâni încoace. Azi am vrut să fac ce era normal. Adică să mă culc seara… N-a fost chip să adorm. Palpitații, luat cu frisoane, frică de moarte etc. Tot felul. M-am zvârcolit în pat ca puiul pe frigare…
Așa că la 5 jumate am fost în picioare. Mi se închid ochii, dar nu pot dormi. Mă apuc imediat de făcut mâncare. Alde friptură și sarmale. apoi salată beouf, iar după aceea mă pot culca. Preconizez că dacă mă pun în pat la ora 18 deseară, pot dormi ca boierul până la ora 23.

Sau voi sta treaz până la ora 1 noaptea apoi voi dormi bine-merci vreo 2 zile… Depinde.

Sunt așa amețit încât nu-mi găsesc cuvintele. Habar n-am despre ce voiam să scriu de fapt. Ah, pregătiri… Cred că până apuc să public articolul ăsta, termin treaba pe care-o am de făcut.
1) Fripturile. Dacă mă apuc la 8 jumate, până la 11 au tot timpul din lume să se facă.
2) Luat TV de la reparat. Altă oră pierdută pe drum. cu toate că nu-i decât o stație de tramvai, de obicei, când ai greutate, stai în stație de-ți vine rău, așa c-o iei ca omul pe jos. Și te prind 3 tramvaie, unul după altul, pe la mijlocul stației, sau poate chiar imediat după ce-ai traversat strada…
3) Ajutat nevasta la sarmale. Deși, cred că le termină ea singurică, timp în care eu sunt cu TV-ul pe drumuri.
4) Salata beouf. Aici va dura ceva. Cam 2-3 ore. Cât se fierb toate alea, cât se taie mărunt…
salata beouf
5) Cârnații. Ăia-i face nevastă-mea deseară. Eu mă culc. Sper. Sunt așa obosit…

Gata friptura. E pusă la cuptor. Las să stea acolo până mă duc eu după ea… Nevasta încă învârte la sarmalele alea, le îmbetește, le așează, le pupă.
sarmale

Mi-a mai trecut din somnul ăla. Însă, de-aș avea ceva liniște, m-aș băga la somn. Am pus niște vin de țară (merci Răzvan) din bidon de 5 litri într-o sticlă de 1,5. Sticlă de Juanita, în formă de amforă. Dumnezeu știe ce era acolo. Cred că ceva vin spaniol, avea o gagică cu niște struguri pe etichetă. O aveam în cămară de … 25 de ani.
vin

Voi reveni cu Later Update. Să urc niște poze ceva.

Mă întrebam dacă a fost un an bun 2013 ăsta. Per total declar că da. Am fost în Cipru, în Hunedoara, la Ursici, la mormântul lui Arsenie Boca, am fost la triatlon am cunoscut oameni de treabă, am câștigat ceva bani cu blogul, am reușit să iau cadouri pentru ai mei când nu credeam c-am să reușesc, am testat câteva telefoane de care nu mă pot apropia în rest (scumpe).
Mai am de dus într-o excursie la munte la anul, să vedem când și de trecut pe la mătușă-mea în Craiova.

Deja au început ăștia cu petardele pe stradă. De pe la 8 jumate chiar. Mă îmbrac acum să mă duc până la colț. Nu mai am cartușe să le bubui la noapte. Sper să găsesc deschis.

Comments

comments

19 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
CINE SI CUM A ,,UCIS” POLIDINUL?!…

  Intr-un precedent articol ati aflat probabil ca dupa testarile de rigoare din anii ’970, vaccinul(Polidinul) a început să fie...

Dă-mi 10 taximetriști și voi conduce lumea!

Trăiesc în București. "Pe vremea mea", orașul avea 1 milion de locuitori și vreo 30.000 de mașini. Îți puteai împărți...

Gina

Ea e Gina. Este un Matiz mic, verde, aflată în proprietatea lui Daniel (Veve). Gina mertită un articol aici, dedicat...

Close