Umorul a murit în România?

Observ un fapt destul de îngrijorător: umorul din România a cam murit. Actori de comedie? Zi-mi unul care să nu fie acum senator sau deputat. Și nu, Arșinel nu este, nu a fost și nu va fi niciodată comic.
A început aseară pe Kanal D un nou sezon din Vacanța Mare, după o pauză de 3 ani. Lila a dispărut din familia Pârțag, Costel are burtă, Axinte e bătrân și are o căciulă ca o pălărie de ciupercă, iar Leana e mai proastă decât o moleculă.
Aceleași gaguri tâmpite, totul făcut după același calapod, familia de tâmpiți. Joc slab către deloc, iar actorii de umplutură sunt parcă adunați din canal. Vacanța Mare. Acum 15-20 de ani erau cei mai tari comici din țară, se vindeau biletele ca pâinea caldă. Acum, nu știu cine se mai uită la ei.
Ar trebui reinventați. Alte gaguri, poante mai fine, mai comice. Însă să vedem cum va fi pe viitor, acesta a fost doar primul episod.

Credeam că D.O.D. o duce mai bine, însă și la el sunt aceleași poante expirate. Nu-l mai suport văzându-l scălămbăindu-se ca pentru copii de 7 ani dintr-o comună. Alți comici efectiv nu știu. Divertis? S-a împărțit în două subgrupuri și nu prea i-am mai văzut pe nicăieri.

Iar Las Fierbinți, să fim serioși, serialul ăla e comic doar dacă ești beat, fumat și ai gânduri serioase de a-ți măcelări familia. Bine că s-a terminat. Și uite-așa, vrem, nu vrem, umorul din România a cam dispărut.

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
3 retete de prajituri cu care nu dai gres niciodata

De fiecare data cand avem invitati dorim sa ii rasfatam cu cate ceva dulce. Insa pentru a crea o prajitura...

Allview lansează gama Energy!

Allview lansează astăzi P8 Energy şi P5 Energy ce vor ȋntregi gama Energy, gamă ce include smartphone-urile cu cea mai...

SEARA DE PROTESTE IN BUCURESTI SI IN TARA!…

  Aseara au fost zeci de mii de oameni în stradă în Bucureşti cat şi în marile oraşe. De fapt,cele...

Close