Umorul a murit în România?

Observ un fapt destul de îngrijorător: umorul din România a cam murit. Actori de comedie? Zi-mi unul care să nu fie acum senator sau deputat. Și nu, Arșinel nu este, nu a fost și nu va fi niciodată comic.
A început aseară pe Kanal D un nou sezon din Vacanța Mare, după o pauză de 3 ani. Lila a dispărut din familia Pârțag, Costel are burtă, Axinte e bătrân și are o căciulă ca o pălărie de ciupercă, iar Leana e mai proastă decât o moleculă.
Aceleași gaguri tâmpite, totul făcut după același calapod, familia de tâmpiți. Joc slab către deloc, iar actorii de umplutură sunt parcă adunați din canal. Vacanța Mare. Acum 15-20 de ani erau cei mai tari comici din țară, se vindeau biletele ca pâinea caldă. Acum, nu știu cine se mai uită la ei.
Ar trebui reinventați. Alte gaguri, poante mai fine, mai comice. Însă să vedem cum va fi pe viitor, acesta a fost doar primul episod.

Credeam că D.O.D. o duce mai bine, însă și la el sunt aceleași poante expirate. Nu-l mai suport văzându-l scălămbăindu-se ca pentru copii de 7 ani dintr-o comună. Alți comici efectiv nu știu. Divertis? S-a împărțit în două subgrupuri și nu prea i-am mai văzut pe nicăieri.

Iar Las Fierbinți, să fim serioși, serialul ăla e comic doar dacă ești beat, fumat și ai gânduri serioase de a-ți măcelări familia. Bine că s-a terminat. Și uite-așa, vrem, nu vrem, umorul din România a cam dispărut.

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Iaurtul Danone. Fără chimicale!

Când auzim de Danone urlăm cât ne țin bojocii: "E plin de chimicale!" Hai să vedem exact cum stă treaba...

Cele mai iuți cipsuri din lume!

Dacă data trecută am prezentat mama iuțelolir, anume Krax echipa Iute, azi e rândul să-l prezint pe ta-su... Crusti Croc...

Cutremur

Teroare, numele tău e CUTREMUR. Mi-e o teamă imensă de cutremur. Culmea, mi-a fost mult mai bine în avion decât...

Close