Un plugin care merită luat în seamă

Am dat peste un plugin folositor. Se numește Quick Page/ Post Redirect și se poate descărca de aici.
De ce este folositor el? Deoarece face exact ce-i anunță numele. Redirecționează un post către altul, chiar și pe domenii diferite. De exemplu, zi de zi am cel puțin 15 persoane care-mi intră căutând “sex gratuit“. Intră într-un articol vechi, de pe vremea Spanacului. Am avut aproape un an tot domeniul Spanac redirectat către Francisc, cu care n-am pornit de la zero, ci cu baza de date a Spanacului.

Acum, ca să nu am conținut duplicat în ochii lui google, va trebui ca fiecare articol duplicat să-l șterg de pe Francisc și să-i anunț pe cei de la google să nu le mai caute decât pe domeniul Spanac. Treabă coplicată, să culegi de mână 2000 de posturi. Însă asta va trebui făcută. Până una-alta, am reușit ca pentru câteva posturi vechi, cu care nu vreau să apar cu Francisc, am făcut redirect către Spanac.

redirect

Primul dintre ele este acesta cu sexul gratuit și-i vor urma și altele asemănătoare. Asta până îmi fac într-o bună zi chef și timp să m-apuc de cele 2000 de posturi să le notez și să le șterg de pe Francisc.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Curiozitati despre… “cantarire”!

Vorba asta de duh, cu "cantarirea" a spus-o bunica-meu intr-o zi, la o masa intinsa. Cantarirea inseamna mai pe romaneste,...

Sex-shopul – un necesar hulit

Suntem în 2019 și românii se bat cu pumnii în piept că nu se tem de nimic (mai ales de...

Planuri de viitor

Na, că o luai şi eu... Stăteam aşa liniştit şi mâ gândeam la de-ale gurii ale mele şi dint-o dată...

Close