Un plugin folositor

Ieri am căutat un nou plugin wordpress folositor. Mi-a plăcut când pe unele site-uri dădeai scroll jos la un articol, iar în partea dreaptă apăreau titluri ale altor articole. Așa că, după ce-am căutat și-am instalat vreo 5 pluginuri care nu făceau nimic altceva în afară de îngreunarea încărcării, am aflat de la Denisuca de upPrev.
upprev-1

Deci luați de instalați versiunea 3.30 de Marcin Pietrzak. Apoi în Plugins vedeți upPrev instalat. Click pe Settings și va apărea ca în pozele de mai jos.
upprev-2
upprev-3
upprev-4

La cache n-am umblat la nimic.
upprev-5

La mobile, am dat OFF după ce inițial le pornisem. Asta deoarece când m-am uitat pe mobil, am văzut asta. Și nu mi-a plăcut, deci în mod clar pentru un cititor nu poate fi chiar OK. Păcat că nu există pentru mobil alte setări. Adică alte dimensiuni, doar 2 articole în loc de 3 etc. Oricum, munca pentru un blog/ website nu e gata niciodată.
Screenshot_2016-07-13-10-23-07

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
AMENZI MARI SI NEDREPTE,INTR-UN STAT DE DREPT!…

Din comunicatele presei scrise,de la tv cat si de pe net aflu(daca ma era nevoie?!)ca Poliția Română reușește să dea...

Alegerea unui laptop

De multe ori suntem puși în dificultate de această problemă. Alegerea laptopului. Trebuie să avem în vedere câteva elemente cheie....

Ce nu știai despre mașini?

Ce este un automobil? Un automobil este un vehicul cu 4 roţi denumit de majoritatea oamenilor maşină. Acest lucru este...

Close