Un suport auto poate sa iti schimbe viata!

Siguranta si atentia la volan este obligatorie pentru orice sofer, indiferent de tara in care traieste. Desi autoritatile si specialistii avertizeaza soferii sa nu foloseasca un dispozitiv atunci cand conduc, sunt ocazii cand telefonul poate deveni util, mai ales atunci cand avem nevoie de un GPS in trafic. Se poate ajunge cu usurinta la destinatie, urmand GPS-ul, dar poate fi prea problematic sa folosesti telefonul pentru a recunoaste rutele sau indicatiile in timp ce conduci.

Cu toate acestea, un proprietar de telefon poate face munca mult mai usoara. Trebuie doar sa pornesti GPS-ul, sa setezi coordonatele, sa plasezi telefonul in suportul auto si vei fi gata de mers. Facand acest lucru, poti urma cu usurinta indicatiile intr-o maniera sigura, care sa nu puna probleme in trafic.

Nu toate, dar cel putin 90% din accidentele rutiere apar din cauza distragerii si, mai des, cauza unei distrageri este un telefon mobil. Apeleaza la o concentrare imensa in timp ce conduci pe drum, deoarece o mica greseala poate fi o amenintare serioasa pentru viata ta si a celor din trafic. Nu mai  trebuie sa mentionam faptul ca, atunci cand tiu telefonul mobil, vei neglija atentia necesara conducerii, ceea ce poate duce in continuare la accidente mortale. Cu toate acestea, utilizarea unui suport pentru telefon poate rezolva in mod semnificativ aceasta problema. Pur si simplu aseaza telefonul pe suportul masinii si nu ezita sa te bucuri de condus fara distrageri inutile. Nu mai este nevoie sa tii telefonul intr-o mana, in timp ce cealalta este ocupata cu manevrarea volanului.

De asemenea, pentru pasageri, un mod minunat de a face ca timpul sa treaca, in timpul calatoriilor, este de a viziona un film. Un suport pentru telefonul mobil poate mentine telefonul intr-o pozitie fixata peste tabloul de bord, de unde toata lumea se poate bucura de filme sau desene animate. Totusi, acest lucru nu este pentru sofer, care poate fi distras cu usurinta atunci cand urmareste urmatoarea scena romantica.

Daca iti place sa asculti muzica in timp ce conduci, investitia intr-un suport pentru telefonul mobil este una dintre cele mai bune decizii din viata ta. Trebuie doar sa montezi telefonul, sa-l asocizi cu Bluetooth-ul vehiculului si poti reda sau schimba instantaneu muzica prin apasarea unui buton de pe volan.

Acestea sunt doar primele 3 avantaje ale utilizarii unui suport pentru telefonul auto, dar lista completa a avantajelor este interminabila. 

Pe internet putem sa gasim o multime de suporturi auto de calitate, de la multe branduri cunoscute. Unele pot fi cu magnet, iar altele se pot atasa cu ventuze sau folosind adeziv special. Suportul auto pentru telefon este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din vehiculul niciunui sofer, deoarece este o cale sigura de a mentine atentia distributiva la sosea, chiar si atunci cand se urmeaza o ruta GPS de pe telefon. Insa, este important sa retinem ca prioritate are drumul pe care il urmam, iar dispozitivul trebuie folosit doar inainte de a porni masina! 

Daca doresti sa experimentezi toate avantajele montarii auto, investeste in achizitionarea unui suport de telefon de calitate pentru masina ta.

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.