Unde găsesc produse profesionale pentru hoteluri?

Prietenul meu din copilărie, Bogdan, vrea să-și deschidă o pensiune pe Valea Prahovei. Ca să-mi fac o idee cât mai cuprinzătoare asupra proiectului său, m-a invitat la fața locului. Clădirea servise aceluiași scop, dar el o renovase de la temelie și cheltuise mult pentru mobilier modern, de calitate. Acum îi rămăsese să găsească produse profesionale pentru hoteluri, respectiv lenjerii, pilote etc., la un raport calitate/preț cât mai bun. La această parte se putea baza pe sfaturile mele, fiindcă am fost administratorul mai multor hoteluri.

Dis-de-dimineață, Bogdan m-a luat de acasă, din București, cu automobilul lui, într-o sâmbătă, cu promisiunea de a ne întoarce a doua zi, spre seară. Pe drum, în timp ce șofa, m-a pus la curent cu planul lui, dându-mi amănuntele pe care i le solicitam. Știa ce riscuri va avea de înfruntat, de instabilitatea economică, de faptul că Transfăgărușanul nu este deschis, dar și de beneficiile zonei.

Ajunși la destinație, am vizitat întreaga clădire și l-am informat că profesioniștii de Brodank, ce pot fi vizitați va www.lenjerii-hotel.ro produce și comercializează lenjerii de pat pentru hoteluri și încă o gamă variată de produse profesionale de care va avea nevoiei. E producător de lenjerii de pat, pilote, perne, feţe de masă, perdele, draperii, prosoape pentru hotel și am colaborat cu această firmă timp de 12 ani.

L-am sfătuit să nu piardă timpul cu mai mulţi furnizori, când Brodank îi poate oferi toate produsele textile de care are nevoie. Brodank Comarnic (fosta Brod – Rvl) e unul dintre cei mai mari producători de textile pentru hotel, având o experienţă de aproape 20 de ani în domeniu. Aici se găsesc, la preţ de producător, toate produsele textile de care ar avea nevoie un administrator de hotel sau de restaurant.

Produsele companiei sunt în exclusivitate de marcă, diferențiindu-se prin calitate, rezistenţă în timp şi design deosebit. Doar la Brodank se găsesc lenjerii de pat rezistente şi de calitate, pilote, perne şi salteluţe de protecţie adaptate necesităţilor pensiunii lui Bogdan, perdele, prosoape, draperii şi cuverturi de pat în culori şi designuri foarte diverse. Are de unde alege.

Brodank s-a adaptat în permanenţă la cerinţele clienţilor săi, ajungând astfel să producă o gamă aproape completă de produse textile pentru hoteluri: lenjerii de pat, pilote, perne, salteluţe protecţie, feţe de masă, naproane, şervete, perdele, draperii, cuverturi de pat, huse pentru scaune şi orice alt produs textil de care clienţii au nevoie, după orice formă, dimensiune şi din orice material.

Materialele folosite pentru produsele Brodank, numai din bumbac 100%, au la bază o ţesătură special creată pentru a oferi un confort maxim, durabilitate şi rezistenţă sporită la spălări repetate. Ca urmare a vânzărilor în continuă creştere, având la bază produse şi servicii foarte variate, puteam spune că Brodank e un viitor partener de încredere pentru pensiunea lui Bogdan. Brodank comercializează:

  1. Lenjerii pat hotel – Într-un hotel, o pensiune sau chiar în camera oricui, calitatea și durabilitatea unei lenjerii de pat sunt o necesitate; de aceea, echipa Brodank oferă lenjerii de pat pentru hotel și pentru uz casnic de calitate.
  2. Prosoape pentru hotel – Prosoapele pentru hotel cu bucle din bumbac 100%, moale și plușat, au capacitate de absorbție maximă, un preț foarte accesibil.
  3. Perdele și draperii cu forme de orice fel, cuverturi, huse de pat, accesorii pentru perdele, draperii și cuverturi de pat.
  4. Pilote pentru hotel – Produsele textile pentru pat precum pilote, perne și saltele de protecție, toate moi, pufoase, umplute cu vatelină sintetică (saltele protecție, pilote) și cu puf siliconat (perne), au devenit tot mai populare.
  5. Salteluțe de protecție.
  6. Perne – După o zi obositoare nu-i nimic mai plăcut și mai relaxant decât să-ți îngropi capul într-o pernă moale și pufoasă. “De fapt, mai important e să te trezești în dimineața următoare cu un sentiment plăcut”, a punctat Bogdan.
  7. Produse pentru restaurant.

De toate aceste produse are nevoie prietenul meu pentru pensiunea lui. Bineînțeles, pot fi oricând un oaspete de seamă al pensiunii sale, Bogdan dorind s-o inaugureze cu prilejul sărbătorilor de sfârșit și de început de an.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.