Unde mai pleacă Spanacul?

Azi fiind sâmbătă, Spanacul va face un ditamai drumul. De la Bucale până la Hunedoara. Ajung într-un final la mormântul lui Arsenie Boca.
Asta mă bucură nespus. Ceea ce-mi pare rău este faptul că vom trece cu autocarul la distanță de 500 metri de casa bătrânească, unde am copilărit. Și nu vom putea opri pe drum județean, ca să treacă Spanacul să vadă ce mai e din casă, grădină etc. Îmi va fi foarte greu să trec pe acolo fără să mă uit în urmă.
Apoi vom ajunge în Severin. Sper să facem pauză vreo 15 minute, poate mă văd cu Eddie și cu Buli.
severin

Apoi ne continuăm drumul până la Hațeg. Cică e cam mare Hațegul ăsta și n-apuc să văd zimbrii. Așa e când nu te duci de capul tău. Una e să te duci doar la mormântul lui Arsenie Boca, alta e să faci mătănii și rugăciuni la vreo 3-4 biserici câte vom trece. cu slujbe și toate alea. Sper să aibă vreo crâșmă ceva pe lângă. Că nu stau în biserică mai mult de juma de oră.

Duminica ne întoarcem către Bucale. Nu știu la ce oră. Că dacă e să plecăm pe la prânz, tare mi-a plăcea să mă revăd cu Vis Urât. Vedem cum ne sincronizăm.

Apoi, pe 7-8 septembrie voi fi la Mamaia, la triatlon. De luni acum încep alergările alături de Mariusică. Să mai dau jos din burți, să n-ajung pe ultimuil loc la triatlon, la 3 zile după ce s-a terminat concursul.
Sper să ajung undeva pe la mijlocul clasamentului. Nu-mi pun speranțe că voi fi printre primii, poate doar dacă iau un taxi ceva să mă strecor printre alergători.

Și apropos de sincronizare, faza e că pe 7 septembrie e și plecarea la Ursici. Aici vedeți tot despre Ursici.
Și pe calea asta întreb eu.

EXISTĂ CINEVA CARE PLEACĂ SPRE URSICI PE 9 SEPTEMBRIE? SĂ MĂ IA ȘI PE MINE?

Vreau să ajung acolo, să mă implic în toate cele. Să sperăm că găsesc. Dacă nu, cred că voi lua trenul. Nu voi merge cu nașul iar, că-s om mare și serios (sanchi!).

Să văd cum mă împart.
Vreau musai să punctez și Mamaia și Ursici în calendar. Doamne ajută!

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.