Unde se găsesc lumânări de nuntă deosebite?

lumanare-cununie-cu-maci-din-ceara-decorata-manualOamenii se căsătoresc în orice anotimp, dar mai ales toamna. La sate, de obicei, viitorii miri erau sfătuiți să aștepte până la apariția vinului nou, deși la nuntă era apreciat vinul vechi. În tot cazul, se apropie începerea toamnei și multe cupluri care vor să-și legalizeze relația se întreabă deja unde se găsesc lumânări de nuntă deosebite.

Ei bine, am căutat pe internet și sunt multe oferte de lumanari pentru nunta. Cele de la magazinul online lumanaresele.ro, în general, nu necesită împodobire cu flori naturale sau cu alte accesorii, dar dacă se dorește acest lucru, modelul poate fi dispus, de obicei, în partea superioară.

Lumânarea poate fi inscripționată cu numele sau cu inițialele mirilor și/sau cu data nunții. Dacă optați pentru personalizare, trebuie să completați detaliile în rubrica “Adauga comentarii”, înainte de finalizarea comenzii.

Diametrul lumânărilor pentru nuntă poate fi de la 3,5 la 7,5 cm și lungimea e de 60 cm. Lumânările pentru nuntă de la acest magazin sunt grupate în Colecția lux, Modele standard și Nunta de argint & aur.

Lumânările pentru nuntă din Colecția lux sunt printre cele mai solicitate și tocmai de aceea vă voi prezenta câteva modele în cele ce urmează.

lumanare-nunta-cu-flori-modelate-manual-din-ceara-mov-detaliuLumânarea de cununie Blue Pearls e realizată manual. Trandafirul albastru este simbolul absolutului și al depășirii tuturor obstacolelor. Elegantele flori de pe lumânări sunt și ele modelate manual din ceară tasată, pictate cu gingășie și garnisite cu perluțe albe și colorate de dimensiuni diferite. Câteva nervuri din ceară aurie în relief și o ușoară patină aurie oferă distincție lumânării.

Lumânarea de cununie Purple flower este realizată manual. Pentru miresele îndrăznețe este propus un model viu colorat care va contrasta frumos cu rochia, de regulă deschisă la culoare. Elegantele flori mov, modelate cu măiestrie și pictate cu atenție și migală, așteaptă să fie înconjurate de iubire. Partea frumoasă e că florile de ceară nu se ofilesc, putând să-și spună povestea peste ani. Florile sunt dispuse pe o spirală din ceară aurie presărată cu mici perluțe sidefate.

Lumanârea de cununie Rose este concepută expre pentru o mireasă romantică, visătoare, pentru care trandafirii sunt un simbol al dragostei. Trandafirii sunt pictați manual în nuanțe de roz pastel și ciclam, iar nervurile sunt modelate din ceară tasată argintie. La baza modelului sunt aplicați doi porumbei din ceară tasată de culoare albă și contur argintiu.

În această colecție mai intră lumânările de cununie cu flori de câmp, cu maci în relief, cu orhidee regală, peach roses, cu flori de vară, pink roses, purple flower, ivory roses & pearls, lavandă perlată și peach roses & pearls.

Lumânări pentru nuntă Modele standard – Iată câteva modele de lumânări din această categorie:

Lumânarea de nuntă “Lavanda Vintage” este realizată manual. Florile lavandei sunt în relief, modelate manual dintr-o ceară specială. Buchetul de lavandă legat cu o dantelă fină se integrează perfect în decorul unei nunți cu accente vintage. Dantela aplicată este inclusă în prețul afișat și variază în funcție de lungimea lumânării și stocul disponibil.

lumanare-nunta-scurta-cu-trandafiri-ivoir-si-perleLumânarea de cununie Golden White a fost creată pentru o nuntă în care culorile predominate sunt albul și auriul, printre cele mai uzitate. Fluturii sunt realizați din ceară decorativă, pictați cu nuanțe de alb și auriu. Panglica de satin îmbracă lumânarea cu eleganță, fiind fixată cu perluțe asortate. Culorile predominante pot fi modificate, iar panglica va fi asortată cu acestea. Mânerul de satin este inclus în preț.

Lumânarea de cununie “Liană” este realizată manual. Trandafirii crem în relief sunt modelați cu migală de către artistele magazinului și dispuși de-a lungul unor nervuri șerpuitoare din ceară tasată aurie. Șirul trandafirilor începe cu un bobocel și se încheie, firesc, cu trei trandafiri complet deschiși, întruchipând ascensiunea iubirii între două suflete pereche. Conform tradiției, spicele de grâu vor aduce belșug și bogăție.

Între modelele standard intră multe altele, la fel de reușite. Pentru nunțile de argint sau de aur, lumanaresele.ro oferă cinci modele splendide.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Lix pen. Cine n-ar dori unul?

Știți de imprimantele 3D deja. Dar de Lix Pen ați aflat până acum? Este un creion 3D care poate fi...

CINE NU ARE MEMORIA ISTORIEI, RISCA S- O REPETE?!…

Multi istorici si sociologi (dar nu numai) sustin ca butada conform careia istoria se repeta mai ales în conditiile în...

STATIE DE METROU DIN BUCURESTI,UNICA IN LUME!..

Asa spune si considera dl.Gruia Dragomir, redactor la,, Zile și Nopți,"principala sursa de informare.Asa si e de fapt pentru ca,...

Close