Unul dintre cele mai ciudate coșmaruri

Azi dimineață am avut unul dintre cele mai ciudate și nasoale coșmaruri. Nu știu cum de mintea mea e-n stare să scornească asemenea idioțenii, însă dacă s-o inventa vreodată aparatul care captează visele în filme, atunci Rob Zombie își va da palme când va vedea ce-mi scornește mie subconștientul.

Se făcea că eram la Craiova, la mătuși-mea. Stăteam de vorbă cu ea, ca oamenii. Aud câinele afară și ies din casă să văd ce se întâmplă. Lângă câinele nostru, era un alt câine, o imensitate. Înalt, negru și foarte solid. Când s-a întors către mine, am observat că jumătate din cap era… ca de zombie, să zic. Îi curgeau balele, i se vedeau colții, parcă nu mai avea deloc buze, iar ochiul nu era la locul lui.
M-am repezit în casă urlând la mătuși-mea, să-mi dea barda. Pentru că asemenea ciudățenie a naturii nu trebuie lăsată în viață. Am găsit un cuțit, însă nicio bardă. Când am ieșit din casă iar, urlând ca un apucat, câinele nostru scăpase din lanț și-l fugărea pe montru prin curte.

Cînele monstru reușise să sară gardul nostru, apoi gardul venicilor, ca să ajungă la el în curte. Există un singur gard între vecini. Acum câinele monstru avea partea de față acoperită de o mască, iar în loc de ochi avea ceva ca un ochi de terminator. El la el în curte, eu la mine în curte, diferență de 2 garduri între noi, el lătra la mine, eu urlam din toți rărunchii la el. La un moment dat, câinele-monstru a rupt-o la fugă la partea opusă a curții.

Inițial m-am bucurat că deh, s-o fi speriat de mine, pocitania naibii. Însă el fugise deoarece își simțise stăpânul. Și-am văzut că intră cineva în curte. Abia așteptam să vină ăla să-i zic să-și țină acasă pocitania de animal. Însă n-am mai apucat.

Am văzut o rochie neagră, mă gândeam c-o fi vreo rockeriță d-asta descreierată, însă era ceva mult mai grav de atât.

Rochia aia neagră era o rochie de măicuță, ființa avea gât lung și față de extraterestru, semăna cu copilul din Aerials – System of a down, iar pe cap avea pălărioară d-aia de măicuță, enormă. Am impresia că erau două măicuțe d-astea extraterestre, iar între ele aveau o femeie cu mâinile legate, in rochie bleu și cu fața acoperită cu un sac. Am rupt-o la fugă în casă apoi m-am trezit.

Pană acum am stat să generez grafic, pe cât am putut, grozăvia visată. Care e ultimul vostru coșmar avut?
cosmar

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ecograful Philips iE33 XMATRIX – Performanta pentru examinari cardiovascvulare

Cel mai performant ecograf pentru examinari cardiovasculare este Ecograful Philips iE33 XMATRIX. Suferi de boli vasculare sau urologioce? Ei bine,...

Vreți o reducere de 400 lei la Allview X3 Soul PRO?

O veste bună de la Allview, producătorul autohton de smartphoneuri. Timp de 2 zile, puteți face precomandă la cele mai...

Sunt în urmă cu tehnologia…

Ieri m-am întâlnit cu niște colegi din blogosferă la un eveniment foarte mișto, numit One World Romania, despre care voi...

Close