Usurinta facturarii

De multe ori, daca detinem o afacere, observam ca in facturile pe care le avem este un haos total. De multe ori nu gasim ceea ce ne trebuie la timp sau pierdem anumite facturi. Pentru ca o echipa de oameni s-a gandit la nevoile tale legate de managementul documentelor, a fost creat un software special menit sa te ajute la facturare intr-un mod simplu si rapid.
Daca ai o conexiune la internet, chiar acum poti deveni beneficiarul unui astfel de program. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti alegi pachetul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Pachetele sunt in functie de numarul de documente, de tipurile de utilizatori, de raportare, de suport sau de banii de care dispui.
Asadar, ocupa-te in liniste de afacerea pe care o ai si scapa de grija facturarilor. Alege sa faci totul intr-un mod mult mai simplu si rapid si sa te bucuri de ceva timp in plus. Alege chiar acum pachetul care ti se potriveste cel mai bine.

Iar daca nu te pricepi absolut deloc, cel mai bine e sa-ti angajezi un om care nu numai ca se pricepe, dar se pricepe bine. La o firma nu ai nevoie numai de un contabil ci si de un expert contabil (cel putin de semnatura lui), fara de care actele nu pot fi depuse la Administratia financiara.

Evident, poti semna tu actele (sau cel care se ocupa de contabilitatea primara!) pe propria raspundere. Insa, in cazul unui control de la Garda financiara, in caz ca nu iese bine o cifra, e nenorocire. Amenzi peste amenzi. Si daca abia-ti permiti sa tocmesti un contabil prima, deoarece n-ai bani de o semnatura a unui contabil autorizat (unii iau si 15.000 de euro pe o semnatrura!), imi imaginez ca n-ai deloc bani de amenzi imense.

Asa ca cel mai cuminte e sa angajezi un om care le are cat de cat cu actele, fiind in stare sa-ti faca o contabilitate corecta. Iti recomand un program facturare de la Genius. Sunt cele mai folosite si sunt facile, deci cam oricine care stie sa faca o corelare stie sa-l foloseasca si cu ochii inchisi.
config_societate-large
Program Facturi – Genius Facturare

evident, nu-i indicat sa-l foloseasca legat la ochi, daca e o sutima care nu se pupa pe acolo, garda face scandal. Traim in romania si nu se stie cati coti iti mai dau nebunii la parnaie pentru fals de acte si mai stiu eu ce frauda fiscala… Te gasesc ei cu orice!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.