Vacanță în India? De ce nu?

India este o tara care nu ar trebui omisa de o persoana care iubeste sa calatoreasca. Aceasta tara este fascinanta din multe puncte de vedere. Veti descoperi o cultura noua aici pe care o veti aprecia extrem de mult. Viata in India este extraordinara, ea reprezentand locul perfect in care sa va petreceti vacanta. Daca va planuiti o vacanta in India, nu ar trebui sa omiteti un loc precum Bangalore. Aceasta zona care s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, reprezinta un adevarat centru turistic.

Ea va fi perfecta pentru gurmanzi si pentru iubitorii de diverse bauturi. In centrul acestui oras veti putea gasi chiar cladiri din perioada coloniala. Centrul cultural cel mai cunoscut din India este Delhi. Va trebui sa va planuiti vacanta foarte bine atunci cand ajungeti aici pentru ca vara este foarte cald, iar iarna foarte frig. Puteti sa va deplasati prin acest oras folosind metroul. Un alt loc apreciat in India este Chennai. Farmecul acestui oras este unic. El este intens colorat si cu siguranta va va cuceri. Acest oras este apreciat si impanzit cu tempe pictate in culori vii, dar si delicii artistice. Jaipur este cunoscut si sub numele de „orasul roz”. In acest oras inca mai locuieste fosta familie regala. Veti putea vizita foarte multe locuri in acest oras si veti constata ca el va fi foarte primitor.

Orasul Mumbai este foarte dens populat si animat. In acest oras veti gasi 12 milioane de oameni inghesuiti in 7 cartiere insula. Veti vedea ca acest oras va avea chiar si zgarie-nori. Pietele sale sunt recunoscute pentru frumusetea lor. Optand pentru o vacanta in aceasta tara, veti constata ca va veti putea incarca bateriile. India va va oferi tot ce aveti nevoie pentru a va putea bucura de o vacanta foarte placuta si cu siguranta va veti simti bine.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.