VACCIN PENTRU COVID-19!…

Nu va bucurati! Mai aveti de asteptat. Deocamdata, ziarul online ,,damboviteanul.com” posteaza un articol, mai mult decat interesant in contextul actual, articol in care iata ce se spune:
,,Pe data de 8 Februarie a.c. am publicat (împreuna cu echipa de la OncoGen) un articol care descrie tehnologia de producerea a unui vaccin împotriva Covid-19. Am aflat că pe data de 3 Martie, un grup de cercetători chinezi au publicat un articol (aproape) identic cu al nostru. Curiozitatea este că în data de 4 Februarie am fost contactați de Ambasada Chinei în România cu rugămintea de a colabora cu cercetătorii chinezi la punerea în practică a acestei tehnologii. Noi am fost de acord și avem corespondență pentru a dovedi acest lucru. Dar nu am fost de acord ca ei să își insușească rezultatele muncii noastre și apoi să mai și adauge „All Rights Reserved”. Autoritățile române nu prea s-au arătat interesate și nici nu s-a oferit nimeni să ne întindă o mână de ajutor, scrie Aurelia G.M. autoarea articolului.

,,În următoarele săptămâni putem trece la testele pe oameni. Dacă este nevoie, vom ieși în fața institutului să cerșim bani pentru cercetare. – a declarat, la acea vreme, prof. de imunologie Virgil Păunescu, directorul Centrului OncoGen. Fata de cele inserate, reactia cititorilor nu s-a lasat asteptata:

,,Sā le fie rusine celor de la Guvern si Parlament si în primul rînd Presedintele României rusine sā le fie” – spune FILOFTEIA.

Ionut- ,,Poate gresesc, să dea Dumnezeu să fie așa! Cred ca este vorba de un plan care trebuie pus în aplicare! De ce nu au luat măsuri atunci când romanii au inceput sa facă coadă la granitele tării si nu au declarat carantină totală? De ce? I-au lăsat să umble liberi peste tot, imprastiind virusul! Se cunoaștea caracterul acestor romanii, ca sunt rebeli și fac ce vor ei!”

,,Pentru voturi, diaspora i-a votat si nu vor sa pice rau in fata romanilor din diaspora deoarece vor mai veni alegeri”- Adriana

,,Ce fac Iohanis si Orban? Presiuni asupra populației. În loc să ajute institutul ptr vaccin. Rusine PNL PD”- Constanta

,,Aseară am crezut că în sfârsit puterea lucrează cu opoziția, ca împreună să scăpăm de virus. Dar acum ministrul Costache se pare că a fost obligat să demisioneze. Pt. că a îndrăznit să colaboreze cu Firea și Cercel. Deci doar interese de partid. Oare intenționat lasă medicii neechipați corect, ca sistemul de sănătate să intre în colaps, să moară cât mai multe persoane, dacă s-ar putea toți pensionarii, să nu mai plătească ei pensii ? La felul cum acționează nu poți gândi altfel” – Nero.

Ion Jens – ,,Autoritatile noastre sunt lipsite de empatie fata de popor. E o tara condusa de hoti si smecheri, nu ati inteles? Nu ii intereseaza decat daca au de furat ei si gasca lor…”

Sunt pareri si nemultumiri justificate ale unor romani, exasperati de panica si isteria instaurate de autoritati, mai ales dupa acea situatie de urgenta, de Ordonantele miltare dar mai ales de implicarea armatei intr-un domeniu total diferit de menirea ce legal o are. Putem sa-i contrazicem? Categoric NU! Nu pentru ca in loc de masuri si rezolvari pasnice si eficiente, conducatorii ne ofera zilnic noi ,,masuri DURE, fara precedent”, noi surprize (ne)placute si pacaleli. Oare ca se apropie 1 aprile, ziua pacalelilor? Mira-m-as!

Marc Ciubotaru

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.