“Vai, ce proasta e aia de la Click!”

clauHai sa vedem de ce ni se pare ca tipa de la Click e proasta facuta gramada.

Capitanul Burcea, Glorie mielului, Autobaza, Taken, Oliver Robert si Silviu Gherman.
Ce, esti prost daca habar n-ai de aceste 5 chestii?

Capitanul Burcea a fost un rol dintr-un film facut acum 20 de ani. Si-n niciun caz n-a fost vreo replica celebra ca “I’ll be back”, incat sa o tina minte orice tampit si s-o recite ca pe teorema lui Pitagora.

Glorie mielului. Ce sa spun, au fost o serie de filmulete pe youtube cu glorie mielului, un fel de “Doamne ajuta” intr-o lume utopica. Daca ai ratat filmuletele inseamna ca te-a scapat ma-ta in cap si nu stii nici macar sa te legi la sireturi?

Autobaza. Ce e aia autobaza bai? Iete eu n-am idee. Si activez in mediul on-line de prin 2003. Si culmea e ca nu-s prost, cu toate ca am fata asta cu care m-a facut natura. Ce, voi n-aveti oglinda acasa sau s-a spart demult?

Taken. O alta capodopera a cinematografiei, este? Filmul a fost bun, insa nicidecum memorabil, ca un Cetateanul Kane cu Rosebud, nici ca “I’m the king of the world” din Titanic. Deci daca l-ai ratat sau nu tii minte replicile din el, nu esti prost, nicidecum incult.

Robert Robert si Silviu Gherman. Pana azi nici nu auzisem de ei. Nu-s cineva asa de importanti incat sa stie orice nefericit. Daca ar fi fost, am fi auzit de dansii la fel de mult ca… Ciorbea sa zicem. Insa nu e cazul. Ca-s ei cunoscuti in cercurile lor, sa fie sanatosi, bravo lor, cinste parintilor. Insa daca n-ai auzit de ei nu inseamna ca degeaba ai trait cel putin 15 ani pana acum.

Ei bine, duduia ziarista de la Click nu a auzit de niciunul din aceste 4 elemente. ASTA O FACE PROASTA? NICIDECUM!
Chit ca activeaza ca ziarista de 15 ani (ceea ce tare m-ar mira), ea n-a avut tangenta cu ele.

Nu-i proasta ca n-a stiut de ele. Proasta e ca nu si-a dat seama ca e luata la misto. Sau ca n-a pus mana sa dea un gugal sarci dupa un nume de acolo. Nu de alta, dar si traficantii de droguri si curve au cont de facebook, asadar tot vedea ca Gherman Silviu e un mistocar.
Exista oameni care activeaza on-line de ani buni si n-au avut tangeta cu niciunul din aceste elemente.
Insa sa nu-ti dai seama cand cineva isi bate mataranga de tine, e tare grav. Mai nasol a fost ca a si publicat stirea ca pe-o gasire a Elodiei in brate la Hugh Hefner.

Deci daca va simtiti mai bine sa spuneti de una ca e proasta, faceti-o proasta din cauza faptului ca-i luata la misto si ea inghite, in goana dupa senzationalul in cazul unei morti. Ce-o fi asa senzational in asta nu stiu, poate ar trebui sa citesc niste Coelho, sa ma cultiv (sanchi!). Insa daca o considerati proasta pentru ca n-a auzit de 4 chestii infime, apai nu sunteti cu nimic mai presus decat ea.

Povestea pe larg am gasit-o aici.
Sursa foto: adevarul.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.