Vampirii există!

Vampirii există. Și aici nu vorbesc de ăia de prin filme, care-ți sug sângele, se îmbracă dubios și trăiesc în palate dărăpănate. Nici de liliecii-vampir care se prind de animale și-și bagă colții în venele lor, pentru câțiva ml de sânge cald.

Vampirii cei mai des întâlniți sunt ăia energetici. Îi vezi zi de zi și nu îi poți deosebi de oamenii normali. De fapt și vampirii energetici sunt tot oameni. Și se împart în 2 categorii. Cel puțin, eu am descoperit doar 2 categorii:
– ăia care știu că sunt vampiri
– ăia care n-au idee

Cum se manifestă un vampir energetic? Te suge de vlagă. Te agasează cu întrebări, are chef de vorbă, te ține din treabă. Sigur cunoașteți și voi, chiar în cercul de prieteni pe unul de ăsta. Care chiar că nu te agasează pe tine în mod direct, face ca toată lumea să se simtă stânjenită. Ăla care bea (de multe ori pe banii voștri), se face criță și apoi face “atmosferă“, ciupind de fund vreo domnișoară, râzând zgomotos, ca să atragă atenția asupra lui.

Mai aveți un vecin care cum te vede pe lângă mașină, pac, apare-n spatele tău:
– Ce-i mai faci vecine?
– Îi pun lichid de parbriz.
– Vezi să-i pui de ăla de iarnă, că vine gerul.
– De ăla îi pun.
– Așa, ăla e bun. Să nu pui de vară, că își îngheață și-ți sparge “furtunele” și te costă după aia ca s-o repari o groază de bani. Și după aia ce faci? Da’ antigel i-ai pus? De ăla roz? Să nu-i pui de 2 culori, că face clăbuci și spargi motorul

De multe ori nu poți scăpa de ei. Ori te prinde vreunul când ești în metrou și te ia cu povestiri de nu știi unde să cobori, că atunci coboară și el:
– E, mai vorbim și noi până vine metroul ălalalntu’.

Cam orice ai vrea să faci să scapi de vampiri, ei tot au o metodă de contraatac. Și nu-ți prea vine să-i zici unuia de la obraz:
– Bă, mă agasezi, du-te-n treaba ta și lasă-mă.

Eu n-am fost crescut așa, ci să-mi las loc de “bună ziua“.

Dar, din păcate, câteodată, și eu sunt vampir energetic.
Știu, nu e bine, dar, de obicei, mă hrănesc cu energia prietenilor. Că la un necunoscut nu-i pot strica prea mult feng-shui-ul, deoarece faza cu “bună ziua“. e, la prieteni, mă întind cât mă ține coarda. Dar na, lumea mă iubește. Oare până când?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Peștii respiră prin… testicole!

Luați toate perlele de la Bac, adunați-le cu toate perlele "nevinovate" din timpul orelor, apoi aruncați-le pe foc. Nimic nu...

DIN NOU DESPRE RĂI ȘI RĂUTĂȚI!

"Răutatea începe acolo unde se sfârșește omenia" (Victor Hugo) Iată, sunt nevoit să revin asupra acestui subiect (nu tocmai plăcut)...

O REALIZARE DE PRESTIGIU PENTRU ROMANIA!

    Ieri, miercuri, Laura Codruta Kovesi a abtinut 26 voturi (iar francezul-22), în comisia pentru libertati civile si justitie...

Close