Vând tableta!

Iată că-i sâmbătă, timpul pentru o nouă ediție de recomandări gadgeturi. Ediție dedicată în special componentelor de PC.
Și pornesc la prezentare lor, fără prea multă vorbărie.

k4Mi-am comandat memorie Kingmax 4GB și aștept să vină mâine.
Mai am două asemănătoare, doar că-s la 2 GB fiecare. În rest aceeași frecvență de 1333 și latența CL9. Acum voi avea și eu 8 GB RAM, să nu-mi mai tușească computerul la 20 de pagini deschise-n Chrome…

HDD-urile s-au ieftinit!
wdAsta da veste! Pe curând (februarie 2014) am de gând să-mi iau un HDD Western Digital Blue 1Tera. Viteza este de 7200 rotații pe minut, 64 mega memorie buffer, sata 3.
Până mai ieri erau 240 lei și acum le văd 270. Dar, având în vedere că-n vară erau 540 de lei, e mult mai bine, se mai poate apropia omul, măcar să pună mâna…
toshibaDeci așa voi ajunge la 2,5 Tera (mai dețin un Seagate de 1 Tera și un Seagate 500 giga) Și cu asta mă voi opri, cel puțin pentru anul 2014 cu investit în PC. A, dacă se întâmplă să câștige nevastă-mea la loto, rup gura târgului cu-n sistem de 5000 de dolari…
Există și-o versiune mai ieftină a HDD-uilor. Există HDD Toshiba de 1 Tera la prețul de 260 lei. Însă, este cam zgomotos. Bine, nu vă gândiți că-i așa zgomotos ca un tractor spațial, însă se aude diferența față de un Western Digital.

Și ajung și la partea de vânzări personale.
1) Vând memoriile Kingmax 2 GB ddr3
Am două bucăți, după cum am spus mai sus. Le dau pe ambele la 150 lei. Nu au probleme, le dat pentru a-mi mai putea lua una de 4BG, să-mi meargă pe dual channel.

tab2) Vând tableta luată de la Emag de Black Friday. Tabletă Serioux S745 STAB. Memorie 4GB, frecvență procesor 1,2 Ghz, 512 RAM DDR3.
Preț 200 110 lei.
Este excelentă pentru scris pe ea, privit un film, ori jucat. Însă doar câte un task, pe rând. Are lag dacă deschizi multe programe sau pagini de net, ceea ce poate fi frustrant. Am înțeles că după ce-o rutezi va zbârnâi. Însă, nepricepându-mă la această operațiune, nu m-am băgat. Are garanție Emag 3 ani.

Comments

comments

28 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.