Vârsta nu îți iartă nesimțirea!

Înțeleg faptul că există bătrâni, că sunt bolnavi, că au nevoie de anumite chestii. Nu-i vorbă, există ei și tineri care au nevoie de anume lucruri, sunt bolnavi și așa mai departe. Însă nesimțirea nu ține cont de vârstă. Și e cam nasol să fii și bătrân și bolnav și nesimțit.
Nu mi-o luați în nume de rău, nu am nimic nici cu bătrînii, nici cu bolnavii (indiferent de vârstă). Însă nesimțirea umană mă face să vomit.

A trebuit să mă duc până la medicul de familie să iau o rețetă. Treabă de câteva minute. Înaintea mea, la coadă, un cuplu în vârstă. Culmea, vecini de bloc. Îi știam oameni cu capul pe umăr, deci preconizam că termină în câteva minute, apoi iau și eu rețeta și poate mai apuc să mai fac ceva azi, până să plec la muncă.

Ți-ai găsit nene… au stat ăia o oră în cabinet. Ca să ia 2 rețete. Bă nene, o oră, după ceas, ca să ia fiecare câte o rețetă. Și nu vorbesc aici de rețete kilometrice, câte 40 de medicamente, să scrie asistenta romane întregi. Câteva medicamente, maxim 5-6.

Însă oamenii când nu au cu cine vorbi, așa fac. Se iau cu oricine îi ascultă la vorbă. Ba cu un vecin, ba cu vânzătoarea de la magazin (a bătrână stă ore în șir în magazin vorbind cu vânzătoarea), ba cu asistenta. Cu ăștia tineri nu prea se întind la vorbă, sunt rezervați. Bună ziua și cam atât. Zic de vecini, că la magazin și la doctor sunt asistente de acceași vârstă cu mine, poate cu vreo 5 ani mai mari.

Și eu asta nu pot trece cu vederea. Faptul că staaaai și ții coada în loc, că ai de povestit câte-n lună și-n stele.

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Google pleacă din Rusia

Gigantul american în domeniul Internetului Google a anunţat vineri că-şi va transfera toţi inginerii din Rusia, refuzând să ofere vreo...

Pentru design grafic afise, pliante, flyere, fluturasi, brosuri, carti de vizita, mape de prezentare intra pe WWW.VREAUPLIANT.RO

Sunt des in cautarea unor oameni cu care pot colabora linistit, avand confortul si siguranta unor servicii de calitate, asa...

Național TV. Acest HBO al săracului

Se mai uită cineva oare la Național TV? Nimic n-au ăia fraților. Cred că și la OTV era mai mult...

Close