Vatmanii ăștia ar trebui linșați!

ninaCircul rar cu transportul în comun. Cel mai des circul cu metroul. Două drumuri săptămânale. Însă pe vremuri mergeam zilnic două sau 3 drumuri, dus întors cu mijloacele de transport în comun. Mai simplu RATB (pentru bucureșteni). Și am ajuns la concluzia că vatmanii și șoferii de RATB ar trebui linșați.

Cum se făcea în China, execuții în piața publică a traficanților de droguri, așa aș face în Piața Universității. Execuții cu RATB-iștii.
Și am să detaliez de unde până unde acest gând deloc sănătos la prima vedere.

De câte ori vi s-a întâmplat să alergați după autobuz/ tramvai/ treleibuz? De nenumărate ori. Câteodată l-ați prins, câteodată nu.
ÎNSĂ CÂND MĂGARUL ÎȚI ÎNCHIDE UȘILE ÎN NAS, TE VEDE ÎN OGLINDĂ, RÂDE ȘI PLEACĂ, ÎȘI MERITĂ JUVĂȚUL!

– Dar nu e un capăt de țară, nesimțiți sunt pe toate drumurile! îmi veți spune.

Adevărat, nesimțiți sunt peste tot. Însă să ți se întâmple rahatul ăsta cu regularitate, e deja mult prea mult.
Nu mint, de multe ori mi se închide ușa în nas, dar mă vede că țopăi apăsând pe buton și-mi dă drumul. Acelor oameni le mulțumesc. Însă colegilor care fac treaba cu închisul ușilor în nas cu regularitate, le pregătesc acum niște ștreanguri frumoase.

În primele 3-4 dăți când mi-au făcut rahaturi d-astea, m-am dus jumate de oraș să le fac plângeri. Și i-am ținut minte pe bulangii. Le-am luat numărul de înmatriculare, indicativul tramvaiului/ autobuzului etc. Cică le dă mustrare apoi le scade din salariu, să-i ia gaia.

eu aș face așa.
La prima abatere de genul ăsta (la prima plângere scrisă), să i se
scadă din salariu. Un 25% acolo, că tot e la modă jonglarea asta cu 25% în minus la salariu. Plus chinuială ca pe vremuri, cu ce-ai făcut ]n ultimii 5 ani?  Cu un bec puternic cu xenon. Am văzut unele extrem de puternice pe Tuningautoaccesorii.ro

La a doua abatere (plângere scrisă), să i se ia 50% din salariu.
La a treia abatere (plângere scrisă), să i se dea la mumu. Adică fără salariu o lună.
Apoi, la a patra abatere, să se dea afară bulangiul. Cu posibilitatea de-a se reangaja în urma unui control psihiatric riguros. Deoarece omul clar suferă de ceva satisfacții de natură sexuală când închide ușile în nas.

Apoi, reangajat, la prima abatere să se atârne frumușel în ștreang. Să transmită televiziunile în direct. Să ia aminte și colegii lor.

Revenind din pom, cu picioarele pe pământ, știu că e al dracu de greu să ajungeți tocma la mama naibii să le faceți o reclamație.
Dar duceți-vă, faceți un efort. Țineți minte indicativul mașinii/ tramvaiului.
Și făceți-le o plângere scrisă. Șă-l usture pe măgar când îi scade din salariu.

Voi ce le-ați face ăstora?

 

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.