Vedetele au niște pretenții absurde!

Am auzit că Robbie Williams a vrut în camera sa de hotel vreo 280 de prosoape. Ce-o face cu ele, nu știu. I-o fi fost frică de cutremur și ca nu cumva să rămână în lift sau să o ia pe scările pline de moloz, să înnoade prosoapele unul de altul și să-și facă o scară de salvare, pușcărie style.

Însă ăsta e nimic. LaToya Jackson voia ca-n camerele ei de hotel, vasul de WC, cada și chiveta să fie negre!

Lady Gaga doreşte, o păpuşă cu păr pubian roz şi pufos, canapele din piele albă, trandafiri proaspeţi şi draperii din satin negru.

Barbara Streisand a dorit petale de trandafir în vasul de toaletă, hârtie igienică de culoarea piersicii, asortata cu pielea vedetei, și 120 de prosoape de baie, tot de culoarea piersicii (ce-or face mă nene ăștia cu atâtea prosoape?!).

Madonna dorește ca-n fiecare noapte în care este departe de casă, să aibă un nou vas de toaletă. Nu colac și capac, un nou vas! De multe ori, schimbă hoterurile, însă au fost cazuri în care, zi de zi, hotelul chema un instalator care să-i schimbe urgent vasul de toaletă în apartamenul prezidențial, chiar dacă acela nu fusese folosit deloc. Ce-or fi făcut cu ele, nu se știe. Aștept să apară unul de vânzare pe Amazon!

Busta Rhymes dorește ca-n camera sa de hotel să existe 24 de bucăți de pui prăjit (cică să nu fim rasiști), prezervative și multă bere Guiness. Oare de ce nu vrea și lubeniță, Kool Aid și niște iarbă?

Jay Z îşi doreşte să fie transportat cu ultimul model negru de Maybach, blindat.

Kanye West vrea prosoape Versace de import iar şoferul care îl tranportă să poarte haine 100% din bumbac.

Jennifer Lopez le cere organizatorilor să aibă la dispoziție nu mai puțin de 250 de cearceafuri din bumbac egiptean, camere în totalitate albe și o temperatură constantă de 26.6 grade Celsius în toate încăperile. (au înnebunit ăștia cu prosoapele și așternuturile…)

Elton John are nevoie de o cameră separată, cu temperatura constantă de 16 grade Celsius, special pentru vasta sa colecție de ochelari.

De cele mai multe orise, hatârurile absurde ale vedetelor sunt îndeplinite până la cel mai mic detaliu. Au fost cazuri când i s-au interzis lui Beyonce 200 de porumbei albi, din motive de securitate.

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Jurassic World – dacă te aleargă ceva, FUGI!

Azi apare în cinematografe Jurassic World, al patrulea film din seria Jurassic Park. Nevăzând niciunul din filmele precedente (1993, 1997...

Aș purta o haină de pirat!

Am revăzut episodul "cămașa cu volănașe - puffy shirt" din Seinfeld și m-am gândit cum ar fi dacă am purta...

Serile Filmului Românesc își cheamă voluntarii iubitori de film românesc

Iată mai jos o chestie foarte interesantă. Voluntar la SFR (Serile Filmului Românesc). Un proiect la care mi-ar plăcea să...

Close