VESTE IMBUCURATOARE!…

Astazi ,la Palatul Cotroceni,Presedintele Iohanis a dat vestea cea mare: A spus când vor ieşi românii din case!Seful statului a anunțat o eventuală relaxare a măsurilor impuse în apropiata luna mai, după ce probabil starea de urgență va lua sfârșit. Domnul Presedinte a explicat totodata si ce înseamnă de fapt această relaxare. Potrivit spuselor sale, planul de relaxare va urma după încheierea stării de urgență, adica după data de 15 mai. Totuși, acest lucru se va întâmpla doar dacă numărul deceselor și persoanelor importante va scădea !Todată, șeful statului a atras atenția că acest lucru se va întâmpla doar dacă „respectăm cu toţii măsurile impuse de autorităţi”.

„Este timpul să ne gândim la ceea ce se numeşte un plan de relaxare atunci când condiţiile vor fi îndeplinite. Este acum în vigoare un decret pentru starea de urgenţă, care se termină pe data de 15 mai. După data de 15 mai, dacă numărul de persoane infectate scade, dacă numărul de decese scade, dacă noi respectăm cu toţii măsurile impuse de autorităţi şi lucrurile merg înspre bine, este clar că putem să intrăm atunci într-o fază de relaxare”Președintele Iohannis a si explicat ce înseamnă de fapt relaxarea măsurilor. Potrivit acestuia, relaxare înseamnă faptul că autoritățile vor fi implicate mai puțin în viața fiecăruia, iar cetățenii vor avea o responsabilitate mult mai mare .„Relaxare înseamnă că autoritățile se vor implica mai puțin în viața fiecăruia și atunci responsabilitatea revine mai mult decât acum fiecăruia dintre dumneavoastră. Fiecare dintre noi va fi mai responsabil în privința chestiunilor care îl privesc direct”

 

De cand stau in carantina/N-am avut o zi odihna/Dau cu mopul fac curat/ Cred ca am ceva la cap .
Gatesc ce Oli are chef/ Parca sunt la Master Chef/ Ies pe geam, ma uit afara/Intru-n casa,matur iara.
Fac sport cu aspiratorul/ Vorbesc mult si cu cuptorul/De mai tine izolarea/ Am sa cred ca-n dus e marea !…
Domnule Covid iti spun/ Ca de mult nu-ti gasesti al drum/ La cati nerevi tu imi creezi/ Vaccin am sa inventez/ Te trimit direct in China /Cu sau fara clorochina!

Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Am încercat o rețetă de omletă

Am încercat o rețetă (cea mai simplă) din retete cu ou arătate. Adică pe cea cu oul prăjit într-un inel de...

Anca Cârcu – de râs sau de plâns?

Fără să vreau am dat de madam Anca Cârcu. Nu căutând decolteuri, după cum ați crede, ci mi-a sugerat youtube...

Blog meeting

Sau blog miting. Ceva de genul. Ceva mişto a ieşit. Adică a venit ameţitul de Neydamn la Capitală iar. De...

Close