Vodafone bate recordurile de trafic de date

Vodafone a anuntat la inceput de luna ca la un an de Supernet 4G, suita de tehnologii care optimizeaza experienta pe internetul mobile, va oferi clientilor sai internet gratuit pentru un weekend. Totul s-a intamplat zilele trecute, sambata si duminica, 12-13 Septembrie 2015. 

În aceste doua zile, toti utilizatorii serviciilor Vodafone, abonati, clienti ai cartelei Vodafone sau ai serviciilor de business, au putut naviga gratuit pe Internet, in intreaga tara, fara limitari.

Sambata si duminica, traficul de date a fost cu 40% mai mare fata de week-end-ul precedent.

Vrem sa le multumim public tuturor clientilor nostri pentru ca au luat parte la cel mai mare eveniment de Internet gratuit din intreaga Romanie. andreaA fost un succes complet, care ne-a depasit toate asteptarile. Am observat o participare incredibila a clientilor nostri si o crestere exceptionala a traficului de date. Am demonstrat ca romanii sunt utilizatori avizi si avansati de internet. Am batut toate recordurile de trafic in reteaua noastra si credem ca am stabilit si un record absolut de trafic de date 4G in Romania. Acest lucru confirma puterea retelei noastre Supernet™ 4G, remarcabila in termeni de viteza, securitate, acoperire si calitate. Le multumim utilizatorilor nostri pentru ca sunt alaturi de noi si recomanda experienta Supernet™ 4G – oricand conteaza.

a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Acest week-end a fost cu adevarat un sfarsit de saptamana care a batut toate recordurile pentru Vodafone Romania. vodafone-chief-technical-officerAtat ziua de sambata cat si cea de duminica au fost optime din punctul de vedere al parametrilor de retea si, chiar si cu un record absolut de utilizare a traficului de date, Supernet™ 4G a furnizat o experienta de varf tuturor clientilor nostri. Suntem bucurosi sa observam ca utilizatorii s-au bucurat de streaming video, browsing si Social Media in conditii optime si, in cursul acestei saptamani, deschidem portile Vodafone tuturor utilizatorilor de servicii de telecomunicatii din Romania, pentru a putea testa si incerca experienta superioara Supernet™ 4G.

a declarat Giovanni Chiarelli, Director, Technology, Vodafone Romania.

Consumul de date din acest week-end a fost impartit intre streaming video, urmat de browsing si Social Media.

Ce mi se pare tare e ca acum si cei din alte retele pot folosi gratuit reteaua Vodafone pentru navigarea pe netul lor mobil. Pana vineri, oricine poate cere o cartela prepay si poate naviga gratuit. Nelimitat.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
CEA MAI CURATA APA DIN LUME!

Stiti unde se afla? Chiar la noi, in Romania! Mai exact, in Muntii Bucegi, la 1.300 de metri altitudine. Acolo...

De ce nu-mi place Dacia Logan?

Multă lume m-a sfătuit să-mi iau Dacia Logan. - Scapă bă, de Dacia 1310, că nu găsești piese, ruginește pe...

VORBE SI INTERPRETARI

Din cate se stie, romanu-i cam vorbaret (ca tot latinul!) dar, mai ales, si cu o oarescare inclinatie spre poezie...

Close