Vodafone Romania introduce in oferta terminalele HTC U12+

Vodafone Romania introduce in oferta HTC U12+, flagship-ul producatorului taiwanez. Smartphone-ul are un design complet nou, cu butoane sensibile la presiune si margini interactive care ofera o noua experienta tactila si dispune de Android 8.0 Oreo cu HTC SenseTM.

HTC U12+ are patru camere capabile sa inregistreze videoclipuri la o rezolutie 4K

HTC U12+ are patru camere, doua camere principale de 12MP si 16MP capabile sa inregistreze videoclipuri la o rezolutie 4K si doua camere frontale de cate 8MP. Mai mult, noul smartphone are sisteme de sunet imbunatatite, atat in ceea ce priveste castile audio HTC USonic cat si difuzoarele HTC BoomSound™ Hi-Fi.

Noul HTC are display Super LCD 6 de 6 inch cu sticla 3D si format 18:9. In ceea ce priveste aspectul hardware, HTC U12+ are procesor octa-core, 6GB memorie RAM si o capacitate de stocare de 64GB care poate fi extinsa cu ajutorul unui card MicroSD. Telefonul are o baterie de 3420 mAh.

Smartphone-ul are un design complet nou, cu butoane sensibile la presiune si margini interactive care ofera o noua experienta tactila

HTC U12+ este disponibil incepand de la 159 de euro cu abonamentul Super Red 39, putand fi achizitionat si fara abonament pentru 789 de euro din magazinele Vodafone Romania, din cele ale partenerilor si de pe www.vodafone.ro.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Poza zilei

Poza zilei - Prietenia Azi avem un cățel și-o fetiță, prieteni buni. Voi ați avut un așa cățel în copilările?

CE TREBUIE STIUT DESPRE STRANUT!

In corpul fiecaruia atunci când strănuta se petrec lucrurile uimitoare Strănutul este una dintre minunile corpului uman, unul dintre reflexele...

VIATA IN DOI, INTRE FERICIRE SI CEARTA!..

. Nu- i o regula , dar...se poarta! Nu cred ca, exceptie facand ...exceptiile, poate totusi sa spuna cineva ca-...

Close