VOR LINISTE, CA SA FURE! AMPLE ECOURI LA MANIFESTATIILE DE PROTEST!

Amplele manifestatii de protest, impotriva actualei puteri politice si a nesocotirii legilor justitiei, ce au avut loc sambata seara in Capitala cat si-n alte localitati din tara, continua sa aiba un puternic ecou in intreaga lume! Pretutindeni, atat presa scrisa dar si numeroase posturi radio-tv comenteaza pe larg si reiau diverse imagini sugestive de la acea memorabila si celebra de acum “Seara a Unirii”! In prim-plan, pe fondul unei participari masive, mai ales in Capitala, sunt infatisate scene impresionante de parinti cu copii in brate, purtand benere cu inscriptia. “Ei, cu huliganii, noi cu copiii”!

Deja o astfel de fotografie, surprinsa in Piata Universitatii, cu o mama care, in ciuda ninsorii, a protestat cu copilasul in brate, a devenit virala pe mai toate retelele de socializare (si nu numai). De fapt acesta-i deja o caracteristica a protestelor pasnice, desfasurate in Romania, pe parcursul ultimului an. Din reportajele si comentariile sus amintite, nu lipsesc nici imaginile terifianta generate de o parte dintre jandarmi, din care unul, mult prea “entuziast“si enervat (cum il apara si-l motiveaza superiorii !) lovea salbatic, la intamplare, pe oricine nimerea!

Din cate se spune, respectivul agresor era tocmai jandarmul care, mai de fiecare data, face “ordine” in jurul sefului, Dragnea! Datoria-i, datorie, pare sa spuna ce-i care se straduie sa justifice scenele reprobabile! Asa inteleg dumnealor sa apere libertatea si linistea mult dorita de noi toti! Vorbind insa de liniste, trebuie sa va mai spun ca, pe langa masa uriasa a tuturor celor care au contestat si contesta masurile si actiunile anti democratice, chiar si inumane, dorite, unele chiar si luate de catre cei ajunsi (in imprejurarile pe care bine le cunoasteti) in fruntea puterii, mai sunt si cate unii care-s mereu potrivnici manifestatiilor de protest!

Ba ca-s impotriva celor pe care, cica “poporul i-a votat(!!?)“, ba ca protestatarii-s platiti si, mai ales, ca demonstratiile anti-guvernanti tulbura linistea din tara!? Cine-s acestia, nu-i deloc greu de presupus! Fie ca-s dintre cei apropiati “alesilor nemului“, fie ca-s chiar direct interesati sa-si apere averile “agonisite“, fie ca-s naivi si nu prea pricep cam ce-i prin jurul lor, toti insa, simpatizanti ai “trandafirului “, fosti votanti ai PSD-ului!

Altfel fie spus, o parte din acea mult trambitata “majoritate” (dealtminteri, o minoritate extrema, daca tinem seama de marele si regretalibul absenteism al celor cu drept de vot, din totalul romanilor) a votantilor de atunci. Acum vor liniste, ca sa mai poata fura! Nu prea le ajunge cam ce s-a tot furat! De unde si bancul: “Romania-i cea mai bogata tara din lume! De cca 2000 de ani se tot fura si inca mai e de furat!“.

Din nefreicire, asa este! De-a lungul anilor, au fost romanii, hunii, turcii, rusii, chiar si nemtii, iar acum, iata a venit randul PSD-ului! Mai exact, romanii pe romani! Asta-m vrut, asta avem. Trist, dar adevarat!

Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
La dentist

De când mă știu am tot avut probleme cu dinții. Nu mari, dar îndeajuns ca să prind o oarecare teamă...

Yolo, Bae… FGM!

Cum apare tânărul american, liber și conștient de existența lui pe planetă, cu o nouă chestie "cool", "trendy", cum o...

Sistem antifurt de telefon

De când cu telefoanele astea inteligente, parcă am o teamă așa din ce în ce mai mare de furt. Nu...

Close