Vrea să i se facă striptis la înmormântare!

Unchiul meu, Paul, un om plin de viață și un mare petrecăreț, s-a hotărât să-și organizeze din timp ultimul drum. Nu numai că a stabilit firma de pompe funebre la care să se apeleze, ci și să i se facă striptis la propria înmormântare! Cunoaște bine dansatoarele de profil.

La orice petrecere organizată de el, era nelipsită o dansatoare care se despuia, spre desfătarea comesenilor. „Și mort vreau să vă distrez, le spunea el. La înmormântarea mea nu vreau jale și lacrimi, ci băutură și muzică de petrecere!” Toți participanții la astfel de petreceri erau de-un leat cu unchiul Paul, trecuți de 60 de ani. Sigur, un puști ca mine, cum îm spunea unchiul, nu avea acces la astfel de chefuri.

Culmea e că, deși trecea drept un chefliu, unchiul meu bea puțin alcool. În schimb, îi plăcea să-și îmbete prietenii, cu toate că, aparent din cauza lor, îl părăsiseră 3 neveste. În ochii lui, rămăsesem un mucea, deși mă apropiam de 30 de ani. Am sesizat, totuși, o schimbare în comportamentul lui. În ultima vreme, mă trata ca pe un adult.

De exemplu, într-o zi, l-am vizitat, pentru a împrumuta o carte din biblioteca lui cuprinzătoare.

– Zici că te-ai hotărât să te cultivi, puștiule? M-a întrebat el. Ia ce carte poftești, numai să nu îndoi colțul vreunei foi! Folosește un semn de carte și poartă-te cu respect față de ce citești!

În timp ce mă mă uitam în biblioteca lui, unchiul Paul mi-a spus:

– Puștiule, am vorbit și cu taică-tu, dar tu ai mai multă energie. Nu sunt mulți ani de când sunt pe pământ, dar n-o să mor de bătrânețe! Ajută-l pe frate-miu să-mi îndeplinească toate dorințele legate de înmormântare. Tu le ai cu calculatorul, așa că uită-te după pompe funebre și propune-i câteva firme mai de soi! Așa, va alege mai ușor. Eu i-am vorbit de una, dar nu știu ce se va întâmpla  între timp.

– Sigur, unchiule, caut pe internet servicii funerare bucuresti și se rezolvă.

– Ai grijă ca, la moartea mea, oamenii să petreacă! Să existe mâncare, băutură, muzică și striptis, ca să mă țineți minte!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Aflăm de un loc frumos din țară. Spunem la toată lumea sau păstrăm secretul?

Iată o dilemă interesantă. Să zicem că aflăm de un loc unicat, frumos, nemaivăzut, nemaiauzit din țară. Ce facem mai...

Război

Vorba vine război. Doamne-ferește, nu se împușcă nimeni încă. De când cu elimintul Discovery din grila RDS, mulți au zis...

ODIHNA VESNICA,MAJESTATE!…

Astăzi România și întregul popor român își vor lua adio de la cel care a fost Regele Mihai - întâiul!...

Close