X1 Soul. Plin de viață.

Cei de la Allview ne fac surprize plăcute zi de zi. Ce era ieri vârf de gamă, azi e depășit. De exemplu, cu o săptămână în urmă, vârful de gamă era un P6 Quad Plus. După câteva zile, noul terminat menit să “rupă gura târgului” este X1 Soul.

Și să vedem câteva caracteristici de-l fac așa uimitor.

Ecran de 5 inci, display japonez JDI Full HD, design unibody, procesor Quad Core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie Flash
Camere foto: una de 13 mpx în spate și una de 5mpx frontală . Filmarea full HD este prezentă la ambele camere și este mult mai calitativă decât orice alt terminal Allview.

Allview X1 Soul este primul smartphone Allview dotat cu funcţia Air Gesture, care permite interacţiunea utilizatorilor cu telefonul fără să-l atingă. Grosime de numai 7,9 mm şi rulează sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean.
x1 soul
Modelul alb a ieșit pe piață îe 6 februarie a.c. „Succesul de care s-a bucurat X1 Soul, primul smartphone single SIM din portofoliul nostru, ne-a inspirat să le oferim utilizatorilor şi varianta albă a acestui terminal. Este unul dintre puţinele smartphone-uri albe cu display IPS OGS de pe piaţă”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Interacţiunea cu device-ul este spectaculoasă în orice moment al utilizării aplicaţiilor inovatoare controlate prin gesturi şi voce. Amplificatorul audio Yamaha şi sistemul DTS garantează calitatea sunetului, iar căştile cu design inovator incluse în pachet asigură o inaltă fidelitate sonoră.
X1 Soul este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Iar filmulețul de prezentare este absolut genial!

Ei, iată un terminal bun de luat în seamă. Este la egalitate cu un Samsung galaxy S4. Însă prețul terminalului românesc este de doar 1499 RON. Avantaj net Allview!

Apoi a mai trecut o săptămână, iar allview a scos pe piață CEL MAI PERFORMANT SMARTPHONE LA ORA ACTUALĂ! Allview X1 Xtreme!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Kendall Jones trolling!

O majoretă din Texas, pe nume Kendall Jones a stârnit mari controverse zilele acestea, postând poze cu animalele ucise de...

Mona Lisa – DECODIFICAT

După sute de ani de cercetări cu privire la Mona Lisa, cel mai scump tablou din lume, pictat de DaVinci,...

Cum să-ți faci o hologramă 3D?

Știați că puteți să vedeți o hologramă 3D cu ajutorul a unui telegon mobil, tabletă sau CHIAR TV? Veți avea...

Close