Xiaomi Redmi Note 8 Pro – Introduceri

Anul acesta de Black Friday mi-am luat un Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Nu voiam să-mi iau telefon (voiam, de fapt, să prind un Oppo redus de la 500 la 200 lei), dar n-a fost să fie. Și abia pe seară am dat de Xiaomi ăsta redus cu 300 lei. Adică o treime.

M-a atras la el ecranul mare, faptul că are 6GB RAM și că face poze și filmări excelente. Adică ceea ce mă nemulțumea la Huawei Mate 20 Lite. Îl luasem cu speranța că filmările și pozele vor fi peste Samsung Note 4, dar nu a fost chiar așa.

Revin la Xiaomi. Acum îmi dau seama că toți 3 avem telefoane Xiaomi. Taică-meu are Redmi 6A iar nevăstuica are un Mi A3 de care este foarte mândră, Pe care l-a luat tot la 700 lei, anul trecut.

Este lesne de ținut în mână, poate prea alunecos, e bine când il bagi în buzunar, dar când îl scoți sau îl pui pe un plan puțin înclinat, o ia la vale ca o săniuță pe derdeluș.

Are modul Turbo pentru jocuri, îmi aduce aminte de celebrul buton Turbo de la 286 care înjumătățea viteza jocurilor, ajutându-mă să trec de unele nivele dificile în Supaplex. Aici modul Turbo ajută jocurile să se miște excelent, fără pic de lag. Asphalt 9 rulează cursiv, fără nicio problemă. Am vrut să instalez Antutu (știam eu că-ți arată niște cifre care să te “gâdile” la orgoliu), dar aplicația a fost retrasă din varii motive.

Încă n-am ajuns să fac cine știe ce poze și filmări cu el, am ca mostră poza de mai jos, însă nu mai știu pe ce mod este realizată, cred că pe setarea de Seară.

Bateria mă ține 2 zile cu internetul pornit și jucat vreo 3 ore pe el, pe lângă vorbit și navigat pe internet din când în când. Am setat-o la modul ECO, ceea ce zice-se că-i prelungește viașa cu câteva ore. Sunt curios în modul Stand-By cât va ține, fără să umblu deloc la el. Samsung Galaxy Note 3 a ținut 10 zile. Îmi voi încărca Note 4 și Mate 20 lite și le voi lăsa pe birou, fără să mă uit la ele câteva zile. Să vedem cât vor rezista.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.