Yolo, Bae… FGM!

Cum apare tânărul american, liber și conștient de existența lui pe planetă, cu o nouă chestie “cool“, “trendy“, cum o ia și tânărul român care rezistă, de bună. Și-o pune pe șepci, tricouri, citate motivaționale postate pe facebook, meme-uri, mesaje și așa mai departe.

Acum vreo 2-3 mama dracu’ știe câți ani, era la modă aia cu SWAG. Ceva de n-am înțeles nici până acum ce e, scuzați-mi ignoranța. Unii ar zice Secretly We Are Gays (adică suntem homo, dar în secret, că râde proștii de noi). Alții nu, că nu-i frumos să-ți bați joc de trendul lor întinându-l cu curcubee homosexuale.

Orice ar fi fost, a cam trecut. Ducă-se, nu-i duc lipsa.

Anul trecut apăruse treaba cu BAE. BAE în sus, BAE în jos.
– Ce dracului e BAE mă? BaIe? WC, toaletă?

Nu nene, BAE înseamnă Before Anyone Else. Adică Ăla/Aia Înaintea Tuturor. În traducere liberă, un cuvânt scornit ca să arate că gagica lui e BAE. Adică în caz de mâncărimi inghinale, ea e sunată prima. În caz de film sau restaurant (fast food, să ne înțelegem), ea e prima pe listă. Ce mascul feroce e el și cum o ubeshte moolt pe ea, dacă e prima.

Iar dacă fata folosește BAE, e o curvă. Că doar are o listă întreagă de hăndrălăi, însă el, unicul și inegalabilul e primul când e vorba de ceva.

Văzusem și la noi apărută moda asta, însă, din fericire, a rezistat vreo 2-3 săptămâni, apoi s-a dus să se ia de mână cu SWAG și YOLO.

Ah, YOLO? Ce e ăla? You Only Live Once. Adică ai o viață, trăiește-o. Un fel de “Trăiește Clipa“, însă de actualitate. Care clipă, pentru un tânăr nu înseamnă decât cinema, popcorn, fast food, internet și telefon mobil.

Mă gândesc cu groază ce va mai apărea. Să nu pornesc eu haștagul (alt rahat scornit) numit #FGM?

Ce e FGM? E LMC (La mintea Cocoșului). Doar nu să vă dau mură în GURĂ!

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Rușine Vodafone!

Vodafone a reușit performanța de-a mă scoate din sărite iar. Au servicii de toată jena, prețuri mari, iar serviciul clienți...

Am plecat la mare!

L-am sunat zilele trecute pe C, să-i zic la mulți ani. A făcut și el venerabila vârstă de 32 de anișori....

PRIN LOCURI DE ALTADATA!…

Astazi,intr-un moment de relache,am avut privilegiul sa accesez o pagina a unui blog ce poarta sugestivul generic,,Mehedintul meu". O placuta...

Close