Ziua mea

Azi fac 34 de ani. Sau am facut la ora 21:45, dupa spusele alor mei.
In plus, nevasta a trecut cu brio de examenul final de la curs. Ne-am plimbat pe plaja, pana sa gasim o pizzerie de Doamne-ajuta. Sa fie pe malul marii, iar preturile acceptabile.
Ne-am oprit la o pizzerie al carui nume imi scapa. In dreptul hotelelui Vega. Am intrebat barmanita daca au pizza.
– Da, cum sa nu!
– Un meniu de unde pot lua?
– De la barmani,
ne face duduia semn din cap.

Erau doi imbracati in alb care nu pareau a fi barmani. La o masa erau doi chelneri. Camasa alba, pantaloni negri, zambet tamp si fals.
– Buna ziua, as dori un meniu va rog!

Cei doi se uita unul la altul si-mi zambesc cu superioritate:
– Nu suntem de aici!

Le-am zis ceva de dulce plus faliment rapid si-am plecat. Pare-se ca unii au asa de multi clienti, incat ii mai si triaza in functie de culoarea ochilor…

Am ajuns la Terasa Bicaz. Unde ne-a servit un mustacios foarte serviabil. 17 lei o pizza si 5 lei berea. Preturi de supermarket!

Eu am luat o pizza Diavolo si nevasta o Marguerita, cate o bere cu lamaie si ne-am pus burta la cale. Pizza si serviciul ireprosabil, jos palaria!
bicaz

Pe seara am fost la piscinuta, cand majoritatea plecasera la masa. Am avut toata piscina pentru noi. Vorba vine toata, ca nu ne-am aventurat decat pana la jumatate, mai departe devenind mai adanca.
piscinuta

V-am promis tuturor ca va voi scrie numele in nisip, insa nu am facut nimic. Maine ma apuc de treaba asta. Blogul si poza, blogul si poza.

Acum suntem franti de oboseala, de parca am fi tras in plug…

Comments

comments

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.