IMBRATISARILE ALUNGA TRISTETEA SI VINDECA SUFLETUL!..

 

,,Frântă sau nu, inima ta îți aparține numai ție – ascult-o “-anonim

Îmi plac îmbrățișările. Chiar daca nu întotdeauna ameliorează problemele, îmi dau seama că nu voi renunța atât de simplu.Asadar,va invit sa cititi acest articolul plin de invataturi care,sper, sa va ajute in armonizarea existentei dumneavoastra.Da,imi plac si mi-au placut îmbrățișările care ajută să-mi adune toată voința în mâini,sa alung singurătatea și sa-mi umplu viața de bucurie.Dv,nu?Mai ales când asemenea îmbrățișări sunt suficient de puternice sidevii mai adunat.Acestea,s-a demonstrat, creează o legătură specială și armonie între oameni și pot face, de asemenea, să se oprească timpul …
Cum spuneam ,poate ca unor persoane nu le place acest tip de contact fizic sau susțin că nu au nevoie. Dar, ca să fim sinceri, fiecare persoană într-un anumit moment din viața lor are nevoie de cineva care să-l îmbrățișeze strâns.Nu-i asa?Trebuie insa sa nu omitem faptul ca in funcție de oameni, situații și relații reciproce, îmbrățișările sunt foarte diferite și toate poartă un anumit sens în sine sau trimit semnale diferite.Viata a demonstrat ca in cele mai multe cazuri, îmbrățișările sunt cel mai bun tip de terapie, deoarece ne ajută să ne simțim mai puternici și să adunăm forță. Îmbrățișările sunt cel mai rapid mod de a-i spune persoanei dragi despre dragostea ta, fără cuvinte inutile.Când două corpuri se contopesc, oamenii devin mai fericiți,mai iubitori și mai calmi.De fapt, îmbrățișările te ajută să te descurci mai ușor cu durerea și îți arată, de asemenea, dragostea și sprijinul acelei persoane.Îmbrățișarea poate opri lacrimile, câteva cuvinte pline de dragoste umplu o persoană de fericire, iar un zâmbet modest poate schimba complet întreaga lume.Uneori, o îmbrățișare este doar un contact fizic rapid între două corpuri. Și în alte situații, sunt pline de emoții care pot da senzații incredibile.În plus, există un al treilea fel de îmbrățișare – o îmbrățișare care este plină de intenții pline de puritate și bunătate. În acest caz, considerăm că pacea este pe deplin accesibilă pentru fiecare dintre noi.
Cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru bunăstarea noastră emoțională și bunăstarea celor din jurul nostru este să începem să ne bucurăm de viață,de binefacerile ei.
Cu scuzele de rigoare va intreb:ati simțit căldura sentimentelor dv? V-au ajutat să scapati de tristețe? Ați prețuit realizările?

Căldura îmbrățișării dv este cheia prosperității continue.Astfel, practicăm arta iubirii, dărâmăm zidurile construite în jurul inimii noastre și topim gheața, ceea ce împiedică adevăratul nostru să se elibereze in sine .A te îmbrățișa înseamnă a te deschide, a stabili o conexiune între lumea ta interioară și aspectul tău exterior.Nu-i nimic excentric,deplasat.Dacă te îmbrățișezi, atunci te iubești pe tine însuți. Dacă îți place de tine, atunci te cunoști pe tine însuți. Și dacă te cunoști pe tine, atunci te dezvolți.Când o persoană se îmbrățișează, eliberează emoții, permițându-și să fie cu un pas mai aproape de o viață mai bună.
Asa ca,nu rtrebuie sa aveti retineeri.Bucurati-va de îmbrățișările pe care le simțiti pe pielea dv.Acestea ne protejează de falsa iubire, dependențe, idealizare și tot ceea ce ne poate face mai slabi și mai săraci. De asemenea, ajutati-va la păstrarea tuturor valorilor și bunătății noastre care trăiește în interiorul fiecărei persoane.Când o persoană se îmbrățișează, eliberează emoții, permițându-și să fie cu un pas mai aproape de o viață mai bună.Faceti-l,nu eziteti!

(Sursa: cluber)

Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Amenajarea unui foisor in gradina ta

Cum sa ne amenajam gradina este o intrebare pe care si-o pun toti care detin un astfel de spatiu. O...

Exterminați musulmanii?

Cică de ce să exterminăm musulmanii? Mă, fiecare își bate nevasta după bunul plac. Unii de plăcere, alții că așa...

Unde este Ovidiu Voinea?

Un inginer, Ovidiu Voinea, a dispărut de acasă pe 21 august. Dați vestea mai departe, poate-l vede cineva. Via Chinezu.

Close