Ce mi-am luat de 2000 lei de pe Emag?

V-am spus că am câștigat premiul de popularitate la Veka Romania. Ceea ce înseamnă că aparatul foto chiar mi-a prins vine (3 dintre pozele din colaj fiind făcute cu el). Apoi m-am apucat de shopping. Am luat piese PC pentru mine și tata.

1) Am început cu placă de bază AsRock la 209 lei (resigilată).
2) Procesor AMD Athlon la 115 lei.
3) Pentru mine am luat carcasă Game Daemon 6004 la 245 lei. O gălăgie de bani, nu credeam că am să dau atâta vreodată pe-o carcasă. La cât e de mare nici nu cred că-mi încape în locul pe care-l am la birou, să vedem ce DIY modificări reușesc la birou. Carcasa mea veche o dau tatălui meu (împreună cu RAM-ul)
4) Mi-am luat HDD WD Green de 3 TB – 490 lei. M-aș fi dus la unul de 4TB, însă dacă se strică, pierd 4 TB de date, așa pierd doar 3. Oricum, nu-l voi folosi decât pentru stocat pe el. Adică aproame 2 TB de filme și seriale.
5) Tot pentru tata, o sursă RPC de 500W la 70 lei.
6) Pentru casă, o tigaie Tefal pentru clătite, 60 lei.
7) Pentru mine, ceva ce îmi doream de foarte multă vreme – Tenisi DC Crisis High ROȘII! 250 lei, enorm, după părerea mea.

Și acum, pentru nevastă. 4 perechi de încălțăminte! Patru! Cizme Haru Matar negru și maron la 150 lei perechea, o pereche de ghete Illa, la 109 lei și o pereche de pantofi Oxford (ca ai mei de mi i-am luat săptămâna trecută), la 143 lei.

Preț total: 2037 lei. Ah… și am uitat niște RAM pentru mine.

Și ca să las pisicile fără să le cumpăr nimic, le iau câte-o conservă Mara Cat de fiecare.

La ce credeți că am renunțat? La toate produsele care nu făceau parte din oferta Emag. Adică produsele vândute de magazinele partenere. Adidașii, încălțările neveste-mii, tigaia pentru clătite și potolul pisicilor. Îmi pare enorm de rău pentru încălțările neveste-mii… Am sunat la cei de la Matar, să vedem ce se poate rezolva.
dsc_0043

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.