Ce v-ați luat de Black Friday?

Ați prins ceva ce v-a făcut cu ochiul? Eu am luat ceva de care am avut nevoie. Și asta fără să stau noaptea treaz și să dau refreshuri gâtuit de emoție, să fiu mai rapid cu 0,0001 secunde decât altul ca mine, cu modul bufniță enabled.

Am luat memorie RAM pentru la serviciu și o bormasina pentru acasă. Văzusem una asemănătoare în oferta Emagului, însă a ieșit din oferta lor în urmă cu vreo două luni. Și-a reapărut acum câteva zile, cu un preț mai mare cu 60 lei. Și culmea, nu era redusă pentru celebra vinere neagră.

Mi s-a părut mie, sau față de alți ani, de data aceasta, la Emag a fost cam pustiu? Adică nu ceva oferte să steie mâțu-n coadă. Nu tu BMW-uri ca acum doi ani sau kile de aur ca în 2015. S-au dat ceva telefoane Vonino Xylo X la 99 lei. Telefonul nu e ceva “wow“, insa pentru un smatphone dual sim, merită cei 99 lei.

Au mai fost câteva x-box one la 600 lei, pentru care s-au călcat onlinerii în picioare să prindă unul, mai ceva ca la coadă la moaște. Să fi fost 200 lei și tot nu mi-aș fi luat, sincer să fiu. Altă “surpriză” este Samsung Galaxy S6 la 1700 lei. Prețul este cel corect, nicidecum vorbă de reducere aici. Însă dacă românul s-a obișnuit ca un telefon să coste mai mult decât un salariu, n-am ce să-i fac. În rest, cam golaș. Rămâne de văzut la anul, ce oferte nemaivăzute și nemaiauzite vor fi.

bf-f

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
OARE CHIAR NE ROBOTIZAM?!…

Pun aceasta intrebare intrucat, de la un timp si chiar de mai multa vreme, in dorinta fireasca de a ma...

GRIJILE POT FI INVINSE DE TRAIRILE VIETII!….

”Oamenii sunt egoiști. Preocuparea lor majoră este propria lor personă.”-Dale Carnegia În viata noastra de zi cu zi sutem distrasi...

7 minute de rețete cu ou

Sunt mare consumator de omlete, de ouă fierte sau orice fel de mâncare care se face cu ou. Tocmai de...

Close