Cea mai gravă înjurătură!

Hai să vorbim nițel despre înjurături. Majoritatea le folosim, nu e rost să ne ascundem după degete. Și eu înjur, mai ceva ca la ușa cortului! Ba chiar am înjurat așa frumos niște țigani, în mijlocul lor, încât unul n-a comentat. Mă priveau admirativ. Vreo doi își luau notițe!

După voi, care e cea mai folosită înjurătură? Vă spun eu, e prea simplă să vă dați seama.
– Du-te naibii (dracu)!

200259900-001Și având acest punct de plecare, hai să vedem și ce greutate au aceste înjurături.
– Du-te-n mă-ta! -> Te înjură de mamă, astea-s înjurăturile care te lovesc cel mai rău.
– Morții mă-tii! -> Altă vorbă de bine de-ți strică ziua.
– Du-te-n scula mea! -> Printre cele mai folosite. După cum spunea Teo, “scula mea” a devenit un limbaj de comunicare, nu neapărat înjurătură. În cazul de față, înseamnă “Băi, ești prost, lasă-mă în pace!“.

Astea sunt cele mai des folosite înjurături. Urmează cele de sfinți, pe care personal nu le folosesc deloc. Fiind o persoană credincioasă, mă deranjează aceste înjurături, ca și cele de mamă.

Și revenim la cea mai folosită înjurătură. Nu s-a prins nimeni până acum că această des uzitată înjurătură este, de fapt, BLESTEM?
Du-te dracu este înjurătura care ar trebui să doară cel mai rău. Nu-ți vrea binele deloc persoana respectivă.
E vorba de DAMNAREA ETERNĂ! Adică iadul!

Pe când astelalte ar trebui să fie uzuale. Scula mea are deja o mulțime de aplicații, putând însemna o droaie de lucruri. Cea de mamă doar, însă e improbabilă. N-ai putea să intri înapoi în maică-ta oricât ai vrea. E un non-sens!

swearingÎnjurătura de morți doare, știu. Că ți-ai iubit cel puțin una dintre rudele care au decedat. Nu te-ar deranja dacă ai fi orfan de la 1 an și-ai fi crescut numai în casele de copii, fără să te iubească nimeni și fără să iubești pe cineva. Doar așa, probabil, ai fi imun la înjurătura de față.

Cele de sfinți și dumnezei e altă idioțenie. Pe lângă faptul că e tot non-sens, mai e și o abatere gravă de la codul etic și moral. E încălcarea unei porunci. Anume de-a nu lua numele Domnului în deșert!
“Ciudată expresie. Adică cei din Sahara de exemplu, să nu audă de Domnul? De ce?”

Luarea în deșert înseamnă aici hulirea, folosirea în van, bătaia de joc și blasfemia. Nu e de joacă, e subiect tabu ăsta. Și pe bună dreptate.

Așadar, care e înjurătura cea mai folosită de tine?

Comments

comments

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Vând voucher BestKids!

Am câștigat locul 1 la Bestkids, în cadrul campaniei Blog Friday 2013. Dețin un voucher de 700 lei pentru cumpărăturile...

Am nevoie de niște sfaturi!

Nevastă-mea s-a îmbolnăvit de otită la urechea dreaptă. Otită medie sinusoidală?! Așa să se numească? A fost la doctoriță. I-a...

Despre femei

Băi, mie unul îmi plac fomeile. Să văd buci, ţâţe, craci etc. Cui nu-i place? Şi dacă eşti femeie, te...

Close