Cele mai proaste obiceiuri

Nu cred că e o surpriza când spun că suntem înconjurați de fel de fel de oameni, cu fel de fel de obiceiuri ciudate, unele chiar bizare, de frizează perceperea umană. Hai să vedem care-s aceste obiceiuri idioate.

– râgâitul cu gura deschisă.
Nu contează că ești bucureștean, craiovean, ieșean sau de la sat. Râgâitul este privit rău în societatea înconjurătoare.

– bășitul în public.
Asta cu bășitul o observi mai ales în RATB. Când ți-e lumea mai dragă se bese unul/ una (căci și femeile au flatulație!) lângă tine, de-ți vine să sari pe geam.
În Franța de exemplu este OK să te beși în public. Ăia n-au nicio problemă cu asta. La fel și la japonezi. Dacă ești invitat la o masă și te apucă bășitul și râgâiala, le vei bucura pe gazde, deoarece așa te manifești când mâncarea a fost foarte bună!
patrz lightning fart baby

– ascultatul manelelor în public.
Din ce în ce mai des văd atât români, pe lângă țigani, care ascultă manele la telefon. Cu sonorul dat la maxim, ba uneori mai bătând și din picioare sau lovind scaunele, geamul, urlând frenetic…

– scărpinatul ouălor în public.
balls

Așa e de frumos când mergi pe stradă și vezi pe careva scărpinându-se la ouă… Ba chiar am văzut cazuri în care un demn posesor a două ouă de piele le scărpina deloc discret, vorbind c-o cucoană, pe care abia o cunoscuse. Ce, dacă ți le scarpini înseamnă că le ai? Și dacă le ai p-alea înseamnă că ai mai mute chestii, de exemplu palate, politicieni în buzunar, o parcelă de teren pe lună?
– uitatul zilei gagicii/ nevestei.
Ăsta e printre cele mai nasoale obiceiuri. Pentru că, din păcate, e obicei. Suntem înconjurați de tehnologie dar nu putem să punem un reminder pe ziua nevestei. Să sune telefonul și să arate un buchet frumos de flori cum numai la Floria găsești și să zică “e ziua nevestei băăăă, ia-i flori imediat!

– înjuratul în public.
Văd mulți tineri care la o frânâ mai bruscă încep să înjure mai ceva ca birjarii. Până mai ieri nu credeam s-aud vreodată viermi și puroi într-o înjurătură!
Și de obicei, se lasă o liniște mormântală în jurul celui de-a slobozit înjurătura. Dar nu răsună niciodată o palmă dată cu sete peste botul ăluia…

– defecatul și urinatul în public.
Vă vine să credeți sau nu, este un fenomen destul de întâlnit. Da chiar în centru, vis a vis de librăria Eminescu era să dau peste un boschetar care abia parca pe trotuar un ditamai bulgărele maro… Fără nicio jenă, de parcă aia era strada lui!

După cum vedeți, majoritatea obiceiurilor nelalocul lor sunt “în public“. Asta deoarece acasă la tine, în intimitate, poți să faci ce vrei. să te scarpini la uoă în timp ce încerci să-ți scrii numele pe perete din picioare, după 10 beri pe care le râgâi, în timp ce te beși și asculți manele la maxim. Nu te oprește nimeni.
Dar, când aceste obiceiuri le iei cu tine pe stradă, la școală, în autobuz, în societate, e foarte grav.

Și știți care e cel mai nasol obicei?
– scobitul în nas.
Nu vorbesc doar de scobitul în sine, chit că și ăla e destul de supărător la ochi. Cel mai nasol e când, după ce se scarpină în nas, scoate comoara lipicioasă pe deget, APOI O BAGĂ ÎN GURĂ!
muci

Comments

comments

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.