Pasta de dinți Colgate îți strică dantura?

Colgate este, la ora actuală, una dintre cele mai uzitate mărci de pastă de dinți. Însă este Colgate nocivă pentru dinții și gingiile tale? V-am spus în nenumărate rânduri că maseaua de minte mi-a creat numai probleme.
Acum am dat de altă belea. Mi s-a spart măseaua din partea dreaptă. Acum 10 ani avem probleme cu cea de minte din dreapta. Abia mi-au scos-o la Spitalul Militar, după vreo 2 ore de chin. Atunci crescuse o măsea în cea din față, așadar le-a scos pe amândouă. Acum, ultima e spartă. Dacă o scoate și pe aia, am rupt-o în fericire, că rămân fără măsele pe mandibulă.
După aceea am înțeles că problemele cu măselele sparte sunt de la pasta de dinți Colgate. Am vorbit cu vreo 3 prieteni și s-au jurat că de la Colgate li s-au spart măselele.
colgate-total-advanced

Așadar, am schimbat pasta de dinți. Și cum înainte, pe când foloseam Colgate, umpleam chiuveta de sânge la clătire, acum nu mai am această problemă. Nu mă mai dor gingiile, nu mă mai doare măseaua de minte (pe care o voi scoate luni), nu mai am sângerări gingivale.
Folosesc acum Blend-a-Med și Aquafresh, una o zi, alta a doua zi. Și de-o săptămână m-au lăsat și durerile și sângerările.
Așadar, Colgate, ce băgați voi în pasta de dinți?

După ceva cercetări am aflat că Colgate Total este cea mai nocivă pastă de dinți, din cauza unui ingredient activ. Zice-se că ar slăbi sistemul imunitar, printre alte o droaie de chestii deloc OK. Așadar, de evitat pasta de dinți colgate!

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Smiley, această casnică a anului 2017

Șoc și groază! Smiley a devenit casnică! Cel puțin asta reiese din ultima lui ei melodie, "De unde vii la...

Little Big – melodiile ăstora stau pe repeat!

De două zile am dat de-o trupă din Rusia, numită Little Big. Au același stil ca și cei de la...

Nou născutul- particularități ale pielii

Copilul imediat după naștere prezintă câteva particularități pe care o mamă trebuie să le cunoască. Acestea țin de dezvoltarea din...

Close