România va trece de la Leu la Like!

Veste îmbucurătoare pentru români! Printr-o hotărâre de guvern, România va renunța la Leu și va face trecerea la Like!

“Ne bucurăm că putem veni în ajutorul a milioane de români cu această hotărâre. Problema trecerii de la Leu la Like s-a dezbătut îndelung, urmând ca trecerea totală să intre în vigoare din 1 ianuarie 2015.” a declarat Mugurel Caisescu, guvernator BNRL.

Decizia a fost luată deoarece în ulimii ani, valul de like-uri a depășit numărul de stropi din oceanul Pacific, estimat la cca 750.000 quintilioane de picături.
Românii au fost foarte darnici cu like-urile în ultimii ani, un român acordând în medie 45 like-uri pe minut, față de doar 28, cât oferă un american, sau 24 cat oferă un japonez.

Vestea a fost primită cu aplauze în rândul tinerilor, pe când bătrânii au fost revoltați de această decizie “neinspirată“.
– E perfect pentru noi, studenții. Mă duc la Mec și cu 3 likeuri mă satur. Oricum butonez tot timpul pe iPhone, deci mă bucură această hotărâre de guvern. – Sergiu, 22 de ani, student

like-lol

– Nu știu ce să zic. Un ban tot mai găseai pe jos, că e amețiți unii și-i pierde. Ba-ți mai lasă o cocoană de pomană 10 mii, ba o bucată de pâine. Acum e greu. – Mircea – 48 ani – cerșetor

– E OK! Chiar că am intrat și noi în Europa cu această decizie foarte inspirată! a declarat un tânăr grăbit care mânuia două smartphoneuri c-o abilitate uimitoare, înainte de-a se pierde în mulțime.

– Nu e bine maică. Nu e bine deloc. Acum nu ne vom mai putea cumpăra nimic, vai și amar de zilele noastre. Cum să dau eu like la aprozar? Trebuie să aștept să-mi vină nepotul cu telefon ca să pot lua o pâine? Și-așa nepoții te vizitează numai când iei pensia! se plânge cu lacrimi în ochi Tanti Florica, pensionară.

Până la 1 ianuarie, toți comercianții vor trebui să schimbe casele de marcat cu unele noi, moderne, care vor tasta like-uri în loc de sume. În caz contrar, aceștia sunt pasibil de amenzi de la 100 la 500 de likeuri! a declarat George Lăikuianu, ministrul integrării europene.

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Creștinarea mașinii. Ce mă?

De vreo 2 zile am văzut știrea asta tâmpită. Creștinarea mașinii. Adică... ce mă? Efectiv rămâi așa o țâră cu...

Dilemă

Asta e o dilemă veche de mii de ani. Vă întreb pe voi ce aţi face în acest caz. Doamne...

Unde se găsesc lumânări de nuntă deosebite?

Oamenii se căsătoresc în orice anotimp, dar mai ales toamna. La sate, de obicei, viitorii miri erau sfătuiți să aștepte...

Close