Teapa numita Electroneum

Fara sa vreau, umbland brambura pe youtube am dat de un filmulet care zicea cat de misto e sa minezi criptomonede cu telefonul. Iar aplicatia cea mai misto si cea mai adevarata era a monedei Eletroneum.

Tipul care vorbea de criptomoneda si de aplicatia dedicata acesteia, poza din masini luxoase, afaceri cu struti si hale de rig-uri de minat, deci cu bani. Asadar, unul care nu duce grija zilei de maine prezinta o criptomoneda. Deci, clar e pe bune, nu? Ei bine, NU! NU E PE BUNE!

Am trecut peste falsitatea de la minutul 4, “Eu fac asta pentru voi, sa va ajut, imi rup din timpul meu“. Bine coa’, multumim, sa-ti dea Dumnezeu sanatate!

Am instalat si eu aplicatia Electroneum si mi-am facut cont pe data de 9 aprilie.

Am tinut aplicatia pornita non stop si pe 12 aveam vreo 12 criptomonede minate. Le-am dat mail sa ii intreb cand imi vor intra in portofel. De la Andy Popescu stiam ca dupa ce minezi 10 ti-i transfera. Si-am primit raspunsul de mai jos: Tehnical difficulties, be patient, don’t reply to this mail.


Am trecut peste. Sunt multi utilizatori, fac ei ceva si-i dau drumul, doar na, i-am minat, sunt ai mei. Indeajuns sa-mi iau o guma turbo, dar na, e un castig.

In prezent am ajuns la peste 50 Electroneum, dar in potofel am tot 0.

Se poate observa ca nu am nicio tranzactie, adica nu am cumparat nimic. Nu e ca si cum as fi mintit ca am primit ceva si eu mi-am luat… 2 gume Turbo cu monedele virtuale.

Cam asta este experienta mea avuta cu Electroneum. E TEAPA! Desigur, voi veni si cu update la acest material (sau altul nou pe tema), cand voi primi ceva in portofelul virtual (sper inainte sa ies la pensie), sau cand imi vor raspunde la urmatorul mail.

L.E. Update – au intrat 56 ETN în portofel.

Comments

comments

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.