Va ajunge Samsung pe locul 2?

Ani de-a rândul am văzut cu toții succesul firmei Nokia în materie de telefoane mobile. Deși un colos, căruia cu greu îi poți face concurență, și Samsungul s-a văzut nevoit să accepte locul secund după Nokia. Însă acum, după “putrezirea” din interior a Nokia, devenind Microsoft, Samsung se pare că o duce bine pe primul loc. Însă, chiar așa să fie?
În ultima vreme, firme mai până ieri neștiute de nimeni, au scos câteva modele de top, care se pot bate cu-n Samsung de ultimă generație. Totul pentru un preț derizoriu, sub 400 de dolari. Amintesc aici Meizu, Xiaomi și OnePlus.
Dar nici Lenovo nu se lasă mai prejos, ultimul terminal anunțat cu surle și trâmbițe de compania chineză are specificații asemănătoare cu un un Samsung Galaxy note 4.
Modelul K80 de la Lenovo va fi lansat pe 30 aprilie, iar mai jos avem câteva dintre specificațiile sale:
k80

Dispune de un ecran 1080p cu diagonala de 5.5 inch, 4GB RAM (devenind al doilea model de pe piață cu o asemenea memorie uriașă, după Asus Zenfone 2), 64GB memorie internă și o baterie de 4000mAh.
Camera principală este de 13 mpx, cu stabilitate optică, iar cea secundară de 5 mpx. cu o grosime de 8,5 mm, acesta vine în trei culori: negru, argintiu si rosu. Sistemul de operare este android Lollipop.
Terminalul este disponibil și în varianta de 2GB RAM cu 32GB memorie internă la prețul de 240$ și 290$ pentru varianta 4GB RAM/64GB ROM.

Momentan, acesta va fi disponibiul doar pentru piața chineză, însă, ca multe alte gadgeturi anunțate doar pentru asiatici, probabil îl vom avea și-n România într-un viitor apropiat.

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Femeia și geanta ei

Din ciclul "FEMEIA", azi avem de prezentat femeia și geanta ei. Știm cu toții că oriunde merge, femeia trebuie musai...

Tendinte in pantofi si 3 motive sa optezi pentru incaltaminte Laura Biagiotti

Designeri celebri de incaltaminte ne propun, pentru sezonul de primavara-vara 2016, modele mai comode de pantofi decupati si sandale cu...

Cum iti dai seama ca suferi de spondiloza cervicala?

Avand in vedere ca numarul celor care sufera de spondiloza cervicala este in crestere, cred ca nu gresesc daca afirm...

Close