5 Reguli de baza ca sa devii smecher

In viața noastră de zi cu zi vedem la fiecare pas cate un individ din asta șmecher, cu gașca sau solitar. Acest tip de oameni au o personalitate foarte complexa, iar ca sa ajungă la acel statut de băieți grei, barosani, mondiali sau cum mai vreți voi, trebuie sa respecte un set strict de reguli. După lupte grele pe fronturi, am reușit sa pun mana pe un manuscris care conține acel set de reguli de bază ca să devii smecher, așa ca am sa îl impartasesc cu voi.

images1. Ținuta: Pentru aceasta categorie de oameni ținuta este cea mai importanta. Ca sa intri in categoria lor ai nevoie de următoarele lucruri: camasa alba slim fit mai mica cu doua mărimi de cat porți tu normal, sa fie extrem de strânsa pe tine, gata sa puste, desfăcuta pana la jumătate cu parul de pe piept la vedere, daca nu ai inventezi ceva pentru ca acest detaliu este foarte important. Blugii trebuie sa fie Armani, Channel, Guess, contrafăcuți bineînțeles, rupți in genunchi si in fund daca se poate, extra-stramti ca sa nu te poți relaxa, sa te mentina intr-o continua stare de alerta. In ceea ce privește pantofii, alege niște pantofi de lac, preferabil de tip săgeata, pe care poți sa-i folosești si ca arma alba in caz de pericol, in cazul asta niște cioacte negre nu te vor dezamagi. Nu in tultimul rând, tunsoarea trebuie sa fie ceva extravagant, preferabila tip capac si cu steluțe sau cap de mort desenate pe margini. Daca tunsoarea capac nu e pe gustul tău, sau nu vrei sa renunți la podoaba capilara, iți recomand sa mergi la magazin si sa-ti cumperi o cutie de gel, cel mai puternic tip, si sa-ti faci o creasta de la baza cefei si pana in frunte.

2. Atitudinea: Cred ca in primul rând trebuie sa ai o privire de gangster. Daca arunci cate o privire fioroasa fiecărei persoane pe care o intalnesti vei avea un aer dominant, puternic. Daca nu te pricepi la aruncatul cu privirea poți sa porți niște ochelari de soare, contrafăcuți si astia, preferabil sa aibă rame incrustate cu pietre prețioase, se accepta si pietrele de cariera. Mersul tău trebuie sa iasă in evidenta, trebuie sa te gândești de fiecare data ca defilezi pe un podium, iar lumea care se uita mirata la tine este publicul care te aclama.

3. Prosperitatea: Când mergi in club trebuie sa-ti etalezi bogatia si abundenta, așa ca uite ce trebuie faci. Când te-ai pus la masa scoți așa: telefon, cheile de la mașina(obligatoriu Mertan sau Beambeu), cheile de la apartament, pe care este preferabil sa ai atașat un breloc de dimensiuni mari, tot cu stema de Mertan sau Beambeu inscripționata. Daca nu ai chei de la o mașina bengoasa, cumpăra-ti de la băieții smecheri o cheie falsa, pentru ca da, fara cheie de mașina șmechera nu vei avea valoare.

4. Profil de facebook: Daca vrei sa ai valoare trebuie sa deții si un profil de facebook, dar nu un profil ca fiecare om normal, al tău trebuie sa iasă in evidenta. Daca ești băiat trebuie sa ai poze langa mașini scumpe, chiar daca nu sunt ale tale, important e sa dai bine in poze. Daca nu ai acces la astfel de vehicule nepământene, pozele clasice langa o Dacia 1310 sunt binevenite. Fetele trebuie sa aiba neapărat poze făcute in baie, preferabil cocoțate pe vasul de toaleta, cu fundul sau sânii la vedere.

5. Parașuta: Pentru a fi complet echipat trebuie sa ai tot timpul cu tine o parașuta sau doua, cine știe când e nevoie sa sari din avion. Parașuta trebuie sa aiba dotări full-option, după cum urmează: airbaguri din silicon, dotare full botox, piele ciocolatie acoperita cu un imprimeu leopard, si nu in ultimul rând niște platforme roz bombon.
Cam asta spun regulile, așa ca daca vreți sa ajungeți cei mai mondiali din tara asta nu aveți decât de urmat cinci pași simpli. Succes!

A scris pentru voi Teglas Adrian, blogger pe http://yingyangmovies.wordpress.com/. Daca v-a plăcut sau nu acest articol, va aștept pe blog cu un feedback.

Comments

comments

30 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.