Accesorii huse LG K10 din silicon sau piele cu desene

parisPrietenul meu Mihai și-a cumpărat recent un nou smertphone, de care este este foarte mândru și cu care se poartă de parcă ar fi fragil ca un ou. Durează câteva secunde bune până când reușeste să și-l scoată din buzunar, să-l pornescă și să fie gata să formeze un număr de telefon. Zilele trecute a trecut pe la mine pentru altă problemă, dar n-a rezistat mult și mi-a arătat noua lui achiziție, un smartphone LG K10. În final i-am spus unde poate găsi folii și huse de protecție ieftine pentru gadgeturi.

Acum, amicul meu își dorea niște accesorii LG K10. Desigur, Mihai avea pretenția ca produsele să fie nu doar ieftine, ci și originale, de cea mai înaltă calitate. Știam că prietenii de la husafolieprotectie.ro că au produse de calitate și că doresc să le aducă clienților săi un nou concept de e-commerce, cu prețuri mult sub cele ale concurenței, însă fără a face rabat de la calitatea produselor și a serviciilor. Acest lucru e realizabil datorită următorilor factori:

– lipsa unui showroom ajută magazinul să aibă mult mai puține cheltuieli fixe, iar acestea nu se mai regăsesc în prețul final al produselor;

– peste 90% dintre produsele magazinului sunt importate direct de la fabricant, eliminând astfel intermediarii;

– asigurarea unui flux constant al produselor.

Gorilla Glass e mai eficientă în cazul loviturilor decât a zgârieturilor, iar cu o folie, telefonul LG K10 va avea maxim de protecție. Pe lângă avantajele oferite de sticla Gorilla Glass, folia protejează de praf, amprente și oferă alte avantaje, în funcție de tip.

Apple, Samsung, HTC, Nokia, LG sau Lenovo sunt doar câțiva dintre producătorii de smartphone-uri și tablete cu care colaborează, toate accesoriile comercializate remarcându-se printr-o calitate extrem de ridicată.

Magazinul husafolieprotectie.ro se adresează tuturor posesorilor de gadgeturi, care cunosc fiecare detaliu al acestui domeniu și știu că, de cele mai multe ori, calitatea trebuie să primeze. Câteva motive pentru care să achiziționăm accesorii GSM din acest magazin:

Stocuri variate de produse – Se lucrează intens pentru diversificarea stocurilor, astfel încât magazinul să fie capabil să acopere cererea.

– Servicii de calitate – Clienții au garanția că propunerile vânzătorului se pliază perfect pe gusturile și necesitățile lor curente.

Alături de una dintre cele mai flexibile soluții de comerț electronic disponibil în acest moment, comenzile plasându-se extrem de ușor când e nevoie de accesorii GSM originale, magazinul oferă servicii de calitate superioară, transport în deplină siguranță, garanție de până la doi ani și consultanță de specialitate pentru ca alegerea să fie optimă.

– Accesorii originale – Dacă dorim accesorii optime pentru gadgeturi, magazinul ne garantează originalitatea tuturor produselor, fiecare model fiind realizat în concordanță cu standardele dimensionale ale produsului respectiv. Oricum, garanția calității este oferită prin intermediul garanției extinse.

După ce i-am povestit toate astea, Mihai și-a comandat imediat 2 huse și două folii de protecție, anuntând că pe viitor îi va lua și soției câte una din fiecare.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.