ADEVARUL,DAR NU CU… TELEVIZORUL?!

De la un timp,mai cu seama de cand ii si cu alerta asta,Presedintele Klaus Iohannis dar si dl. Raed Arafat par a fi ceva mai nervosi,mai alertati, deoarece romanii(nu toti) au inceput sa inteleaga unele minciuni si dezinformari pe care dumnealor(dar si altii) le spun zilnic la televizor. Dl Arafat, vorbeste despre “trolli care raspandesc stiri false”.Sa intelegem ca medici precum Vasile Astarastoae, Vladimir Belis si altii, care contrazic aberatiile promovate de Guvern ,sunt niste persoane care distribuie stiri false?
,,Graficul deceselor de Covid e greșit. Fără autopsii nu se poate ști cu adevărat. Nu putem să spunem că testul e pozitiv și gata, asta e cauza decesului” Medicul legist Vladimir Beliș a vorbit despre misterul deceselor de coronavirus în România. 1002 de persoane au murit în țara noastră în urma infectării cu coronavirus, însă Vladimir B. e convins că această cifră nu este corectă, potrivit Sursa Zilei.Medicul dă asigurări că toate graficele sunt greșite, în condițiile în care celor decedați nu li se face o autopsie pentru a se stabili clar cauza morții. În lipsa unei autopsii, graficul prezentat de autorități nu este elocvent, crede fostul director al INML, care se întreabă și cine a decis că nu mai e necesară autopsia. Totodată, Beliș afirmă că marea majoritate a cazurilor de deces ca urmare a infecției cu coronavirus au și foarte numeroase alte comorbidități.

Dar savantul francez Didier Raoult, care a contrazis Organizatia Mondiala a Sanatatii spunand ca nu va exista un al doilea val de pandemie, este oare tot un “troll”,stimate domn? Ori cei de la putere care,partial au reusitin sa mituiasca majoritatea presei din Romania cu sume colosale(din cate aflu din diverse surse) cred ca vor putea bloca la nesfarsit informatiile adevarate? Adevarul va iesi la iveala ,fie acum sau mai tarziu! Deja Dr. Manuela Trifan, sefa Directiei de Sanatate Publica din Suceava, a afirmat ca avem un număr atât de mare de cazuri Cov3id-19 pentru că se raportau teste, nu bolnavi!
Iata ce spune si indragitul artist Mihai Trestariu,,Pfff. Abia acum am priceput și eu de ce li se dau bani ca să mintă că au murit de Corona.
Tot pentru bani !Citiți și vă cruciți !Cu cât se declară mai mulți morți de Covid cu atât mai mulți bani se primesc drept ajutor !Cu alte cuvinte … HORROR !N-am glumit când am zis că o să mă mut într-o zi din țara asta …Și nici nu m-aș mira dacă aflu că nici o zecime din morți n-au murit de fapt de Corona!GROAZNIC!!!
Simultan,in alta zona a lumii,doi medici din California, cu studii de peste 20 de ani în microbiologie, susțin că testele făcute în cazul a peste 5.200 de pacienți, alături de o serie de date publice, arată că Covid-19 nu este mai ucigător decât gripa sezonieră, iar politica de izolare, aplicată în Statele Unite și în cea mai mare parte a lumii, nu numai că nu e necesară, ci este chiar dăunătoare!Doctorii Dan Erickson și Artin Massihi, de la Accelerated Urgent Care din Bakersfield, California, au afrimat, într-un interviu pentru Fox News, că din testele pe care le-au făcut și datele din întreaga lume indică faptul că rata mortalității covid-19 este mai mică de o zecime. „Avem nevoie să stăm izolați? Răspunsul nostru este nu”, afirmă medicii californieni.
Asa stand lucrurile,asta fiind realitatea si să trăieşti în lumea noastră modernă care este plină de alianţe secrete şi de conspiraţii – dintre care conspiraţiile profitului cu orice preţ sunt cele mai vizibile – şi totuşi să negi evidenţa acestor conspiraţii, este ca şi cum ai admite că gândeşti doar cu jumătate de creier.“Expresiile „teoria conspiraţiei” sau „conspiraţionist” sunt nişte sintagme peiorative aruncate în discuţii cu intenţia de a face pe cineva să pară nebun sau paranoic. Este,fara orice dubiu, o tactică frecventă de cenzură a gândirii, într-o încercare disperată de a submina posibilităţile de informare ale oamenilor.Dar haideţi să ne dăm un pas raţional înapoi şi să ne punem cu totii întrebarea de bun simţ: Chiar nu există nici-o conspiraţie în lumea noastră?
Procurorul general din Carolina de Sud ar contrazice cu siguranţă o asemenea afirmaţie, mai ales după ce a demarat procese penale împotriva a CINCI firme farmaceutice care conspiraseră la stabilirea de preţuri aranjate pentru a frauda statul şi asigurările medicale Medicaid. De asemenea, în 2008, un judecător federal a dat verdict de fraudă într-un proces intentat împotriva a trei companii farmaceutice care îşi aranjaseră şi ele artificial preţurile pentru a frauda Medicaid.
Cu alte cuvinte, însăşi ideea că nu ar exista conspiraţii la fraudă şi la infracţiuni este de-a dreptul ridicolă. Iar oamenii care îi etichetează pe alţii ca fiind „conspiraţionişti” nu reuşesc decât să se prezinte singuri într-o lumină dezavantajoasă din punct de vedere mental.Lumea in care traim e de fapt plină de conspiraţii!De fapt, ce este o conspiraţie?Expresia peiorativă „conspiraţionist” este folosită cu scopul de a umili şi a ridiculiza orice om care se arată sceptic faţă de relatările ce provin din surse „oficiale”.Recte,televiziuniele aservite,obediente.
Asa-i si cu pandemia despre care tot vorbim si pe care teleastii continua sa ne inspaimante din zori si pana-n noapte.Asa s-a reusit ca multi dintre noi sa devina in timp suferinzi psihic,mereu si sistematic informati cu stiri care mai de care mai dezastroase,deprimante ba chiar ilogice si neadevarate!Pana cand,domnilor guvernanti?Pana ce ne terminati!?Chiar si cu termeni,total gresiti dar pe care -i tot folositi,precum,,DISTANTARE SOCIALA”!Nici vorba de asa ceva,ci poate ca de ,,DISTANTARE FIZICA”.A te distanta social,este un curios indemn la renuntarea la tot ce inca mai este alaturi de noi sau in jurul nostru:famile,sot,sotie,copii si prieteni.Sau parinti,colegi de serviciu,teatru,cinematograf,teren de sport,carte,scoala si la tot ce ne inconjoara.Probabil ca asta o si doriti!…

Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
SECUII NU SUNT UNGURI ! ( partea a ll- a)

Continuam subiectul(tematica)cu cele scrise de dl. Napoleon Savescu/ RBN Press, in ,, Romania Breaking News": ,, Din ignoranta si din...

Bancuri, anecdote și clipuri comice

Tata eu sunt născut din maimuță? Tatăl: Da. Dar pe mine nu m-a născut mama? Tatăl: Ba DA! ți-am zis...

Phillipe în Oltenia

Acum câteva zile m-a vizitat un prieten din Franța. Nu mă întrebați cum de am prieteni în Franța, căci am...

Close